Få K-Beauty Eksperthjælp På Frederiksberg

Min gamle kollega fra tiden som skønhedsredaktør, Marie Brodersen, har jeg efterhånden kendt i en del år. Hun var skønhedsredaktør på Alt For Damerne, da jeg var skønhedsredaktør på Eurowoman, så vi har delt mange timer sammen, både på forlaget og til diverse rejser og pressemøder.

De sidste to år har Marie specialiseret sig som distributør og webshop indehaver af Danmarks nok største udvalg af Koreanske skønhedsprodukter (også kaldt K-Beauty) BeauMonde.dk. Du kender måske allerede de fine sheetmasker fra Mizon eller de supersøde produkter fra TonyMoly.

I går var jeg et smut forbi hendes nyåbnede butik på Gammel Kongevej 153 – et skønhedsmekka, hvor du kan få hjælp og vejledning i junglen af sheetmasker, snegeslim og andre spænende, super effektive og nok lidt ukendte ingredienser de er kendt for at putte i deres produkter. Jeg fik en håndfuld sheetmasker med hjem, som er hårdt tiltrængt nu som søvnen nærmest er ikke eksisterende. Jeg elsker sheetmasker for deres effektive virkning og nemme brug. De fleste kan sidde på huden, mens man laver andre ting, og bagefter skal masken i skraldespanden, mens du selv masserer resten af produktet ind i huden.

PS. I forbindelse med åbningen af butikken, giver BeauMonde 20% på alle produkter, både på webshoppen og i butikken fra 31.august til 2.september.

5 Responses to “Få K-Beauty Eksperthjælp På Frederiksberg”

 1. Amanda

  Det ser virkelig ud til at være en fin butik din veninde har!
  Jeg synes dog man skal overveje 2 ting i den her tid hvor K-beauty er så hypet: 1. Næsten al koreanske/asiatiske hudpleje og makeup stadig bliver testet på dyr af producenterne og eksporteret til Kina(som kræver at alle produkter bliver testet på dyr). 2. Sheetmasks er bestemt ikke miljøvenlige pga. mændgen af affald for hvert produkt. Bare noget man lige kan have i baghovedet, så man ved hvad der ligger bag de fine og farverige indpakninger 🙂 God weekend!

  Reply
  • Sara

   Hej Amanda, Tak for reminder. Du har ret. Man skal tænke sig om. Jeg undersøger lidt nærmere ang de mærker hun fører og dyreforsøg – det er jeg bestemt meget imod!
   Jeg er enig med at man skal prøve at være miljøvenlig, men jeg tror det er de færreste der bruger en maske om dagen. OG plastikken bør kunne recirkuleres. KH Sara

   Reply
  • Sara

   Hej igen Amanda, Ingen dyreforsøg på de mærker Marie fører! No worries! Og jeg er enig med Eva ang miljø og sheetmasks – så må man være bedre på andre områder. You give and you take. Håber virkelig du vil tage turen forbi Maries butik – få en snak med hende. Hun er meget dygtigt. KH Sara

   Reply
 2. Mathilde

  Jeg var forbi på vej hjem fra job og fik købt nogle fine masker – tak for tippet ? Er alene hjemme i aften, så det passer perfekt med et fodbad og en maske ?

  Reply
 3. Eva Bacher

  Eeej, det er synd Maries åbning af en butik med fantastisk hudpleje, som virkeligt har manglet i DK, går op i politik og miljøsnak. Stort tillykke fra mig, og ja, der er mange forhold i verden der kunne være bedre, men lige emballagen ved Sheet-masker – jeg tænker mit forbrug går lige op med det køkkenrulle vi har fravalgt, og cyklerne og den off. transport i stedet for en miljøbelastende bil. Mennesker belaster naturen så vildt. Vi må selv hver især bestemme os for, hvad vi vil gøre, hvilke afsavn man kan leve med, og hvilke man ikke kan leve uden. Mange af Maries gode hudplejesager gør en enorm forskel for min hud, og det er en butik der innovativt ændrer sig fra måned til måned, så den er så spændende at følge! Og på den anden side, eftersom jeg tidl har bestilt K Beauty globalt, så spares der ihvertfald noget CO 2 udledning når det ikke længere skal transporteres over lange afstande.
  Derudover får man omfattende og så fin personlig vejledning og gode råd til valg af hudplejeprodukter – også andre end hendes egne, hvis det lige passer ind. K Beauty fedter ikke m ingredienser som EFG, niacinamide osv., men drysser i med rund hånd. Især essenserne er anbefalelsesværdige at tilføje som dagligt trin i hudplejen. Jeg har ikke tør hud, men jeg har alligevel aldrig haft den vedvarende følelse af en velfugtet hud, som de koreanske mist- og essensprodukter giver.
  Jeg er fan! Både af Marie og K Beauty ❤️

  Reply

Leave a Reply