Face Masks for Every Time Scheduele

Det er søndag og for mig betyder det ekstra tid til hudpleje. Her om vinteren er det godt at forkæle din hud lidt ekstra med forskellige ansigtsmasker. Nu tænker du måske at det tager for lang tid, du får det aldrig gjort eller at du ikke har tid i en stresset og travl hverdag.
MEN, men, men det findes en ansigtsmaske til alle – du skal bare vælge hvad du har tid til. Happy masking!

1 Minut
ren
Flash Rinse 1 Minute Facial, REN, 449 kr.

Har du travlt, er denne maske superfin, som fjerner døde hudceller og frisker din hud op. Du påfører masken på tør hud og lader den sidde på i 1 minut. Så skyller du den af med vand (det er faktisk vandet, der aktiverer C-vitaminen i masken). Herefter er din hud mere ensartet og glat. Samtidig reducerer masken tegn på vintertørhed og giver masser af udstråling.

10 Minutter

La_Roche_Posay_Hydraphase_Masque_50ml_1393328772

Hydraphase Intense Masque, La Roche Posay, 165 kr.

Denne sag er en fugtgivende og samtidig beroligende maske til ansigtet. Den er baseret på hyaluronsyre og plejende termalsk kildevand, som er typsik for alle La Roche-Posay produkter. Den har et let, gele agtig konsistens, der hurtigt trænger ind og så er den uden parabener. Tag masken på i 10 min og fjern evt. overskydende produkt med en let fugtet vatrondel. Du kan også sagtens lade den sidde uden at vaske den af. Det er op til dig, hvad du bedst kan lide.

20 Minutter

snake mask

Glamoxy Snake Mask, Rodial, 645 kr.

Denne sorte peel-off-maske (dvs den stivner på huden, og derefter pilles af i flager) fjerner døde hudceller, giver glød og en jævnere hudstruktur. Ved hjælp af en kombination af kaolin ler, E vitamin og lakridsekstrakt renser masken i dybden og fjerner overskydende talg og urenheder. Kom et tyndt lag på ren tør hud. Lad masken virke i 15-20 minutter eller til den er helt tør. Herefter kan du forsigtigt trække masken af. Start ved at trække i yderkanterne i sit ansigt og skyl resterne af med lunkent vand.

30 Minutter
Magicstripes
Hyaluronic Facial Treatment Mask, Magic Stripes, 300 kr.

Sheet masken (engangsmaske som påføres i et stykke og ikke skylles af) fra Magic Stripes indeholder koncentreret hyaluronsyre. Masken virker fugtgivende, opstrammende og beroligende på huden, perfekt til tør og rød vinterhud. Tag masken ud og læg den direkte på tør hud. Lad den virke i 20-30 minutter og dup derefter din hud forsigtigt tør med en vatrondel. Masken skal ikke skylles af.

Over Night Masken

Erborian

Sleeping BB Mask, Erborian, ca. 360 kr.  

Denne ’sove’ maske fra det koreanske hudplejemærket Erborian arbejder mens du sover, så du kan vågne op til fløjlsblød hud. Masken indeholder høje koncentrationer af omega 3 fedtsyrer, som hjælper med at blødgøre din hud. Sleeping BB Mask er specielt god til at puste nyt liv i meget træt hud.

10 Responses to “Face Masks for Every Time Scheduele”

 1. Fru Striib

  Godmorgen
  Vil kaste mig over en ansigtsmaske i aften?

  Reply
 2. HeleneR

  Har allerede rendt rundt med maske i dag? Bruger også gerne søndagen til lidt ekstra hudforkælelse

  Reply
  • Sara

   Dejligt at høre! Elsker søndage af mange grunde, men ekstra selvforkælelse og opladning til ny uge er virkelig en af dem 🙂 KH Sara

   Reply
 3. Lisa

  Hei Sara! Vil du anbefale Origins sin Drink Up Intensive Overnight Mask? Og kan man like gjerne bruke en overnight-maske noen timer mens man pusler rundt hjemme? Jeg liker nemlig ikke å sove med masker på.

  Reply
  • Sara

   Absolut! Det er en af mine all time favoritmasker – jeg har bare skrevet om den så mange gange før, så tænkte jeg skulle finde en anden overnight maske denne gang. Men jo – den kan sagtens også bruges om dagen. Giv den god tid, fx 30 minutter mens du laver noget andet eller bare slapper af 🙂 KH Sara

   Reply
 4. carina

  Hejsa, er den sorte (og dyre) Rodial maske dit bedste bud til dybderensende maske, til at hjælpe lidt mod stoppede porer? (Forventer selvfølgelig ikke mirakler). 😉

  Reply
  • Sara

   Hej Carina,
   Elsker virkelig Rodial og man føler virkelig den gør forskel med ens hud og en porer. Varm anbefaling herfra! KH Sara

   Reply

Leave a Reply