Fake It Till You Make It

Ok, kom det pludselige (men intet andet end fantastiske) forårsvejr også lidt bag på dig? DET gjorde det i hvert fald for min del, og jeg var slet ikke klar til at flashe bare ben (eller sandalfødder for den sags skyld) i dag – selv om vejret i den grad tillod det.

Flere har spurgt mig, efter mine favorit selvbrunere, der ikke dufter eller bliver for orange, og jeg har flere favoritter (nogle som jeg også tidligere har nævnt, men lidt gentagelse her gør ikke spor.)

Skærmbillede-2015-07-26-kl.-11.53.20

Bodylotion der gradvis giver farve
Billigere kan det næsten ikke gøres, men her er striberne fra Matas slet ikke dum. Bodylotionen har en let og frisk duft, der kvæler den ellers gennemtrængende selvbrunerduften, selv i bodylotions. Jeg bruger den ca 1 uge, inden jeg holder lidt pause. Super fin til at vedligeholde en smuk farve eller give en svag og naturlig farve, hvis du har lidt bedre tid.
Matas Sommerglød, 45 kr. for 500 ml.

Skærmbillede 2016-05-07 kl. 19.48.25

Farve Her og Nu
Er du nærmest på vej ud døren og pludselig bliver overrasket over dine blege ben, kan du hurtigt spraye dig til sommerglød på et par minutter. Denne spray fra den britiske celebrity spray tan’er er fantastisk og giver et smukt og naturligt resultat. Du sprayer bare på og lader tørre. Ps. Det sviner, så gør det i brusekabinen.
Instant Bronzing Mist fra James Read, 195 kr.

Skærmbillede 2016-05-07 kl. 19.56.23

Farve For Èn Enkelt Aften
Er du ikke til selvbruner, men vil gerne have lidt farve på ben eller arme for en enkelt aften, findes der geniale kremer med farve, der IKKE smitter af på tøjet. Denne bodylotion med farve giver huden en flot og naturlig glød med en lille smule shimmer i. Jeg bruger den personlig, til modellernes hud når jeg er på photoshoot, og her er det særdeles vigtigt, at makeup ikke smitter af på tøj. Lad den dog tørre 4-5 minutter, inden du tager tøj på.
Mineral Illuminating Body Tint fra Youngblood, 410 kr.

Skærmbillede 2016-05-07 kl. 20.05.56

Langvarig Farve med Mousse
Den klassiske selvbruner kommer i flere former og her gælder det først og fremmest smag og behag. Jeg har tidligere skrevet om St Moriz, som har lækre selvbrunere til budgetpris, men også med et smukt resultat. Mærket har både spray og mousseform til sine selvbrunere, der kommer med en guidende farve, så et jævnt resultat er nemmere at opnå, men som også giver et øjeblikkeligt resultat. Duften er minimal.
Instant Selftanning Mousse fra St Moriz, 79 kr.

Skærmbillede 2016-05-07 kl. 20.33.49

Økologisk Klassisk Selvbruner med Bonuseffekt
Den eneste økologiske selvbruner på markedet er Vita Liberata og denne selvbruner lotion med guidende farve, giver et smukt resultat. Med guidefarven, der også indeholder lidt guldglimmer, får du en øjeblikkelig farve, som tørrer hurtigt, samtidig som farven gradvis opbygges. Vita Liberata er fuldstændig duftfri.
Fabulous Self Tanning Tinted Lotion fra Vita Liberata, 229 kr.

Skærmbillede 2016-05-07 kl. 20.20.21

Gylden Farve Mens Du Er I Bad
Det lyder skørt, men nyheden kommer selvfølgelig fra et mærke vi slet ikke kommer udenom, når vi snakker selvbrunere, nemlig St Tropez. Gradual Tan In Shower har været en kæmpesucces i England og skal påføres, når du er færdig i bad og stadig står i bruseren, virke i 3 minutter og skylles af igen. Produktet er helt nyt, så jeg har endnu ikke testet det, men i følge andre kilder, skulle det virke og være super nemt.
Gradual Tan In Shower fra St Tropez, 225 kr.

Psst: Husk engangshandsker eller en selvbrunings “mitt” når du giver dig i kast med projekt sommerglød.

8 Responses to “Fake It Till You Make It”

 1. carina

  Tak for et meget relevant indlæg!! 🙂

  Reply
 2. Tanja Olesen

  Hej Sara. Super indlæg. Ville ønske jeg kunne sige at sidst nævnte fra st tropez er god da ideen jo er super, men må bare sige at den ikke virker på mig. Om jeg er for utålmodig ved jeg ikke( for jeg synes de 3 minutter med slukket vand og våd hud er længe) imens det skal virke , men jeg har ikke fået mærkbar farve af produktet. Jeg vil ud og købe vita liberata da jeg har gode erfaringer med dette mærke. Kh. Tanja

  Reply
  • Sara

   Jeg kan godt se hvad du mener med de 3 minutter. Måske man kunne bruge tiden til at lade en hårkur virke samtidig? Ville det få tiden til at virke mere effektiv? Måske også have en kaffe med i bad, ha ha… ville så gerne tro på dette koncept. Jeg må hellere få den testet selv 🙂 KH Sara

   Reply
 3. Dorte S C

  Hej Sara!
  Godt indlæg. St.Tropez til badet er en rigtig smart ide, men den virker bare ikke særlig godt. Jeg har nu prøvet den 3 dage i træk og har næsten ikke fået nogen glød ud af det. Oven i det er der maks til 6 gange i en tube. Men til dens ros, skal siges at den ikke lugter af den der typiske selvbruner lugt. Jeg er rødhåret og meget lys, og vender tilbage til Vita Liberata cradual tan lotion-den er perfekt.

  Reply
  • Sara

   Hej Dorte, Ej, hvor underligt. Jeg er meget glad for St Tropez In Shower! jeg har nu fået den hjem og testet den i en uge. SYntes den giver en meget diskret, men FLOT farve. Jeg er også meget lys, ligesom dig. Jeg bruger omkring mængden af en stor vindrue hver gang. Måske du ikke lader den virke fulde 3 minutter? Eller måske forventer du mere farve? Det er jo lidt smag og behag, men jeg er enig med dig i, at Vita Liberate Gradual Tan også er god. ! 🙂

   Reply
 4. Dorte S C

  Hej igen!
  Kunne ikke rigtig lide at give op på showerselvbruneren, og har nu fundet ud af hvordan jeg skal bruge den. 1. Ikke helt våd hud, dup ganske lidt med håndklæde. Bliver den for tør at fordele, så et par dråber vand på hænderne istedet for på kroppen. 2. Lad sidde i 4 min. Det virker! Nu har jeg en fin glød.
  Kh Dorte

  Reply

Leave a Reply