Farver du dit hår?

I går var jeg til et lille blogger arrangement inde i frisør Cha Cha Cha (som iøvrigt også er dem der forhandler Face Stockholm makeup), hvor Braun i samarbejde med Wella tilbød styling med nye hår – og stylingprodukter der er særlig udviklet til farvet hår. Farvet hår falmer nemlig nemt, hvis man ikke plejer og passer på håret.

Superhyggeligt var det, at det var Joy, min gamle assistent, der stylede mit hår.

Jeg fik krøllet hele mit hår med Brauns Satin Hair Colour Curler (499 kr.), med regulerbar temperatur fra 125-185 grader. Det er superfedt hvis man har skadet (tjek), tyndt (tjek) og farvet (tjek) hår. Har du tyndt hår alene, skal du nemlig være forsigtig med for høj temperatur når du styler dit hår, da det knækker og bliver skadet. Jo tykkere hår du har, jo højere varme kan det tåle. Jeg valgte at få krøllet mit hår med et krøllejern, da det giver mere spændsige krøller, end når man krøller håret med glattejern. Fortrækker du glattejern, har Braun også glattejern og føntørrer med regulerbar temperatur.

Lad krøllerne køle HELT ned inden du rører ved dem. Så holder de nemlig formen længere.

men SÅ må man godt rode lidt i håret, som jeg altid foretrækker at gøre selv..

Voila! Masser af volumen.

(produkterne der blev brugt fra Wella bliver først lanceret 15.oktober, så jeg venter lige med dem.. 🙂

Yesterday I was invited to a small bloggerevent at the hairsalon Cha Cha Cha in Copenhagen. Wella and Braun are playing together, and offered us styling with the new product – og stylingrange. I chose to get volume in my hair with a curling thong, and was pretty happy with the result.

Leave a Reply