Fashionweek is up

Jeg skal ikke frygtelig meget denne modeuge, men et par events, reception og et par enkle shows, bliver det nu til alligevel. Min hjerne, der stadig er på ferie og åbenbart også er indstillet på MAX barsel, havde rodet ugerne sammen og troet, at min søns navnefest var næste weekend, når det faktisk allerede er nu på lørdag. SÅ i går fik jeg lidt et flip og panikkede lidt, over alle ting der skal ordnes. MEN først modeuge, så kagebagning.

Jeg vil holde hånden ekstra godt om et par nye og et par gamle favoritter denne uge;

Neglelak fra Essie i en pæn beige farve med bittesmå sølvglimmerkorn. Nailpolish, Cocktails & Coconuts fra Essie.

Mineralize Multi-Effect Lash Mascara fra MAC. Ny mascara, der giver virkelig flotte, lange og slanke vipper – men stadig volumen. Jep, it’s true.

Lasting Finish Colour Rush, 500 The Redder The Bedder fra Rimmel. En mors bedste ven. Røde læber kan tage fokus fra trætte øjne og et ellers bart ansigt på ingen tid.

Les Beiges Healty Glow Multi-Colour SPF 15 fra Chanel. Et nyt pudder, som ikke er dækkende eller giver den pudrede overflade, blot et silkeblødt touch af en smuk, let solgylden glød. Perfekt på gylden feriehud.

Sensibo H2O fra Bioderma…. what to say, can’t live without it! God til sensitiv hud og fjerne makeup (ikke vandfast) på et splitsekund. Elskes af makeup artister og modeller, og ses på hvert eneste bord backstage til både de danske og de internationale modeuger. Hvis du ikke har prøvet denne endnu, bør du give den en chance. Findes i både 100, 250 og 500ml og købes på apoteket.

Leave a Reply