Favorit på badeværelse

Jeg har vist disse produkter på min instagram profil, men de er så overdrevet lækre, at de fortjener sin egen blogpost. Hotel Chokolat, et eksklusivt og lækkert chokolade mærke med egen cafe i København (lidt gemt i en baggård i Østergade) laver nemlig ikke kun chokolade, men også skønhedsprodukter baseret på kakaobønner. Cocao Juvenate produkterne er udviklet på mærkets overdrevet lækre SPA på St Lucien i Caribien (hallo, bring me there!!), og er fyldt med kakaobønnens rige indhold af antioxidanter, vitaminer og mineraler.

Og det er nemlig også sådan, at hver gang jeg har gæster og de har anvendt håndvasken og håndcremen på vores badeværelse, breder der sig den skønneste duft, når de kommer tilbage til stuen. Det er altid lidt nemmere at dufte dufte på andre end en selv, i sær med dufte man selv omgiver sig med til hverdag, men med denne duft får jeg det seriøst sådan;  “Hvad er det der dufter så fantastisk?”

Og så var det parfumen… som Børsen’s Anette Kristine Poulsen har udråbt til den nye it-duft med noter af citrus,

NU fik jeg også craving på chokolade. Mon ikke jeg skulle forkæle mig med et besøg ned til Hotel Chokolate cafeen? Har aldrig været der før, men de siger deres varme chokolade skulle være himmelsk…..

ENGLISH:
I’m obsessed with these SPA products from Hotel Chokolat. Every time someone comes back from out bathroom, the lovely smell spreads and I get excited every time. It’s made from cocao beans in the Hotel Chokolat SPA in St Lucien in the Caribean. I would loooooove to visit one day and eat loads of their chokolate too…

Leave a Reply