Favorite look: Wackerhaus

Et af mine yndlings show i løbet af modeugen var helt sikkert Wackerhaus! Tøjet var virkelig flot, overraskende og jeg kan tænke mig næsten det hele! glæder mig allerede til forårs shopping (gider slet ikke tænke på vinter…)

Håret var AMAZING!! Så cool – stram knold på toppen af hovedet og totalt wet look! jeg har for nylig fundet en wet look gele som holder sig våd og fantastisk i rigtig lang tid. Jeg elsker wet look og tilbageskrabet hår, som også er en supercool og nem fest frisure. Lad håret hænge løst og kom geléen i siderne eller kom gele i hele fronten og samle håret i en knold bag eller højt oppe på hovedet. Den geniale gele Vinylist Look Creator kommer fra Style Masters, en ny hårlinje udviklet af 6 af verdens mest dygtige frisører, bla Gun-Britt Zeller! Køb den via svenske eleven.se

 

This is definitely one of my favorite shows from the Danish Fashion Week. I absolutey LOVE the wet look hair, which I am sure you can make with this excellent wet look gele from Style Masters. Buy if here!

 

Leave a Reply