Ferie hår // Vacation hair treatment

Skærmbillede 2013-08-21 kl. 09.00.20

Jeg sparer ikke på hårprodukterne, når jeg rejser på ferie, dog er de alle sammen (på nær Kérastase) i travel size. Sol, klor- og saltvand slider nemlig utrolig meget på håret og for at undgå at komme hjem igen med en høstak, der skal klippes flere centimeter, beskytter jeg håret så godt jeg kan, når jeg er af sted.

Jeg vasker håret hver anden dag med Shampoo og Conditioner fra Leonor Greyl. (købes i Sephora exclusive) Jeg bruger også ALTID Moroccanoil Light i spidserne.

De dage jeg ikke vasker håret, kommer jeg Hydration Mask fra Moroccanoil i spidserne, der gør håret superblødt.

Inden jeg går ud i solen, sprayer jeg håret med Huile Lactée Moisturizing and Protective Care fra Kérastase, der beskytter mod UV stråler. Denne har jeg også med i strandtasken, og den bliver brugt flittigt ud over dagen.

Om aftenen (efter en skylder og evt en hårmaske) kommer jeg Sea Salt Texturizing Spray fra Toni&Guy i rødderne af håret, for at få lidt fylde og textur.

Dry Shampoo fra Toni&Guy er også genial at have med, perfekt til de dage, man ikke gider at vaske håret eller man har brug for ekstra fylde. Også et must, hvis du har pandehår. Det har en tendens til at klaske sammen i varmen 🙂

English:

Here are my holiday hairproducts, for now… I never go down on my hair care, since sun and saltwater is very hard for the hair and I don’t want to come home after my vacation looking like a haystack. They are all travel size, so they don’t take up that much space in my suitcase.

Shampoo and conditioner from Leonor Greyl (Sephora Exclusive)

Moroccanoil Light Treatment

Moroccanoil Hydration Mask

Huile Lactée Moisturizing and Protective Care from Kérastase (a must in my beach bag, keeps the hair soft and protected from UV radiation)

Toni&Guy Sea Salt Texturizing Spray and Dry Shampoo for styling.

Leave a Reply