Find dit perfekte duft match

Man skulle næsten tro det var løgn, men dette billedet er taget i Magasin på Kgs Nytorv. Det er fra Chanels nye parfumelounge Espace Parfume, et nyt koncept hvor du kan booke en tid hos en konsulent, der finder det perfekte duftmatch til dig, ud fra enkle spørgsmål. Loungen er inspireret af Coco Chanels lejlighed, hvor stolene er trukket i Chanel tweed (oh my, I wish) og sort og guld er gentagne farver.

Hervé Barthélémy var fløjet ind fra Paris for at lære damerne op hos Chanel i Danmark, så alle kan komme og booke en tid, gratis. Alle Chanels dufte er indkapslet i disse keramik rør, og er sorteret, helt anonymt i dette display. Efter at du har svaret på en række spørgsmål omkring duft, blomster og favoritter, plukkes der et lille udvalg, som du får prøve.

Les Exclusif – en serie på 13 dufte baseret på Coco Chanels liv og historie, er også lige kommet til Danmark. Fantastiske dufte, med flere mere skandinaviske og lette dufte, som Beige og Jersey.

Hervé valgte disse to dufte til mig. Jeg elsker dem begge to, så belag dig på at det kan blive svært at vælge og du måske ender op med mere end 1 duftkøb. Konsultationen bør bookes på forhånd og er gratis. Perfekt idé til julegave!!

Leave a Reply