Flet amok

Billede 7

Super sød frisure Nicole Richie har. Jeg kan godt lide at den er løs og uperfekt i det – gør det lidt mere overskueligt at prøve det selv. Lav midterskilning og flet to løse sildefletninge på hver side af hovedet. Flet fletningen ud når du er kommet ned til nakken og kom en usynlig elastik i. Alt afhængig af hvor langt hår du har, kan du sno eller dandere resten af fletningerne i nakken og feste med hårnåle.

Billede 12

Lauren Conrad fra The Hills har gjort fletninger til sit trademark, og ses med en fletning på siden af hovedet, eller en på hver. For rigtig “The Hills/The City stil” skal du feste fletningen med en mini hårklemme.

Billede 14

Klemmerne fås i Glitter eller H&M.

Billede 15

Sienna Millers klassiske bondefletning. Man kan også få færdig flettet hårbånd – kig efter det næste gang du er i Glitter – de er gode på hår accessories. Ellers laver du en lav sildefletning på hver side af hovedet, start cirka ved øret og flet fletningen ud som krydses bag i nakken og festes ovenpå hovedet med en hårnål. Det afhænger selvfølgelig igen på hvor lang dit hår er, men jeg syntes denne frisure fungere uanset hårlængde (med mindre du er helt kort klippet. Husk at rode godt rundt i håret bagefter, så looket bliver mere tilfældigt og lækkert. 🙂

Leave a Reply