Follow My Day

Det er ved at være lang tid siden jeg lavede et follow my day indlæg. I torsdags havde jeg er ret pakket dag og tog en masse billeder undervejs, så I kan få et lille indblik i hvad jeg typisk laver en dag, hvor jeg ikke nødvendigvis står på fotoshoot.

Dagen starter som altid i december ved at finde en vinder af dagens julekalenderlåge og lægge en ny video op. Jeg har filmet 24 videoer, hvor I hver dag kan vinde en fantastisk beauty præmie på @sarayoublush – så følg med og vær med – det er kun hyggeligt og god karma – du skal blot lægge en kommentar til dagens video for at være med i lodtrækningen.

Jeg afleverede min søn Sølve i børnehaven. Han er stoppet med ble og jeg er så stolt af han! Pludselig er han blevet sådan en stor dreng. I dag er det faktisk også 10 dage til han bliver 3 år! Shit, tiden går så hurtigt… Næste skridt er sutten, som han stadig er meget, meget glad for…

Afsted til pressemøde med pr bureauet MIldh Beauty. De holdt deres halvårlige pressemøde, hvor de præsenterede nyheder for første del af 2017. Det startede med et lækkert morgenmadsbord i fineste forårsdragt.

En af de mærker jeg er særlig glad for at se mere til i 2017, er Revlon, som kommer med masser af lækre og budgetvenlige nyheder.

Bea fra Eurowoman og Liv fra Cover er også gravide. Lige nu føles det som om halve modebranchen er skal have børn og det er så hyggeligt. Tænk hvilken mødregruppe vi kommer til at kunne samle!

Sugaring in action hos Shje på Østerbro.

Jeg er blevet helt hooked på sugaring – naturlig hårfjerning med sukkermasse. Hårene bliver hævet ud i hårets groretning, i stedet for modsat groretningen som er tilfælde ved voks, noget der gør at færre hår knækker, din hud bliver mindre irriteret og der er mindre risiko for indgroede hår. Hårsækken bliver svagere og mindre strid for hver behandling og hårene der gro ud igen, bliver finere og finere. De sidste par gange jeg har fået behandlingen, har jeg været smooth og glat i flere uger bagefter og hårene der gro ud, er nærmest som fe hår. Normalt skal der gå 4-6 uger mellem hver behandling, desværre var der gået hele 8 uger siden sidst for mig, hvilken også gjorde at hårene var lidt længere end hvad der er lækkert. Lidt ondt gør det stadig, men smerten bliver mindre og mindre for hver behandling. ANbefales på det stærkeste.

Efter en lille pause har jeg igen ringet efter vores gamle rengøringshjælp. Nu hvor jeg efterhånden snart er højgravid orker jeg ikke gøre rent og jeg kan bare mærke hvor lykkelig det gør mig, at komme hjem til et rent hjem. Så efter sugaring, var jeg hurtigt et smut hjemme og lukke dem ind, inden jeg cyklede videre…

Jeg elsker stadig at cykle. Man sidder lige op og ret i ryggen og der er masser af plads til den voksende mave…

Brilleaberne! Min dejlige veninde Lene bor 200 meter fra mig og er også selvstændig. Vi burde sidde sammen meget mere end vi gør, og i dag passede det perfekt med et par timers intensiv catch up og arbejde, mens lejligheden blev gjort ren.

Et par sene eftermiddagstimer i tusmørket og julefest i vuggestuen med æbleskiver, gløgg og lucia optog <3

Når jeg er sammen med dem her, er jeg aller mest lykkelig <3

Lidt træt i det og på vej ud til julefrokost med #dreamteam fra L’Oréal Paris, men så hjælper glimmer ekstra meget OG er jo den nemmeste festmakeup der findes. 30 sekunder to det mig, at putte lidt læbepomade på øjnene og duppe de store, lidt kantede glimmerkorn fra Panduro Hobby ovenpå. Det var rimelig meget ovenpå min dagsmakeup. Du kan fæstne din glimmer med læbepomade, klar lipglos, balm eller – det absolut bedste – glidecreme. Se en video her, hvis du er i tvivl.

Fantastisk stolt over at være en del af L’Oréal Paris #dreamteam af makeup artister der samarbejde tæt med mærke til modeuger og events.

Tusinde tak for en dejlig aften på restaurant Hummer (anbefales) med pakkeleg og bedste selskab.

En smuk cykeltur hjemad kl.23.10, helt ædru og træt igennem et julepyntet Nyhavn…. Sikke en dag!

3 Responses to “Follow My Day”

 1. HeLene

  Wow, et sjovt indlæg. Hvor fremstår du bare energisk! Og så fine billeder.
  Ønsker dig en skøn weekend og 3 advent!

  Reply
 2. Mine

  Dejligt med et personligt indlæg i din hverdag 😀 Dem må der gerne komme flere af 🙂

  Reply
 3. Trine Borup

  Skønt indlæg <3 Flere af den slags 🙂

  Reply

Leave a Reply