Forårs Negle og klar til Fødsel

SÅ er jeg 3 dage over min termin med lillebror. Jeg har været til jordmoder i dag og alt ser så fint ud. Jeg er kommet frem til, at jeg gemmer på den vildeste fremtidige gentleman. Jeg har nemlig i lang tid haft en booket tid med min søde negledame, Nails By Nicki, som er hjemme i København denne weekend fra Barcelona. Nicole, som hun hedder, har boet i Barcelona i et års tid, så det er gået et stykke tid, siden hun sidst har tryllet med farver, glimmer og effekter på mine negle. Og jeg har samtidig haft en neglelak pause fordi jeg jo har været gravid.

Men, da hun skrev til mig for et par uger siden, at hun var hjemme denne weekend, lavede jeg en aftale med hende, som selvfølgelig kunne afbookes, HVIS jeg nu skulle ha født. Det ville jo ikke være dårligt, at have lidt pæne negle, når lillebror kommer til verden.  Og nu er jeg altså ret sikker på, at lillemanden her har ventet med at komme ud med vilje, så mama kunne få fine negle til fødslen. Det kan jo ikke være nogen anden grund, vel?

De fine negle er lavet med CND Shellac, som er 3-free (fri for dibutyl phtalate (DBP), formaldehyd og toluene som er beskyldt for at være hormonforstyrrende, kræftfremkaldende etc) – og farverne er Electric Orange, Be Demure (lyserød) og Creekside (lyseblå) med holographic pigment over.

Og ganske rigtigt – de er meget inspireret af de fine negle, fra det her indlæg 🙂

Trøjen er fra Anni-Lu (også meget passende ifht hvad der venter mig….)

2 Responses to “Forårs Negle og klar til Fødsel”

 1. Helle Rick

  SPÆNDENDE for dig/jer med en lille gentleman der snart banker på.
  Måske det bliver i morgen. God weekend

  Reply
 2. Gunni

  Hej Sara – Jeg følger med i spænding, tak for alle dine indlæg og alt det du deler. Hvor er dine smukke guldkæder fra?

  Reply

Leave a Reply