Forkæl din hud i påsken

 

 

Åhhh, hvor er solen hen i dag? Det var sgu tungt at stå op (mens ALLE andre har påskeferie) og cykle på arbejde… Om lige præcis en måned, rejser jeg dog til Mallorca, og der håber jeg at formen er tip top og jeg næsten ligner Daria på billederne her… Eller at det i hvert fald føles sådan, he he.. Jeg har brug for at opdatere min garderobe med skønne sommerfund inden den tid. En personlig stylist havde været dejligt. Gertrud, melder du dig? I påskeferien vil jeg forkæle mig selv lidt og pleje min krop med disse ting;

 

Bodyscrub fra Karmameju. Den står hjemme i mit badeværelse og venter på mig. Superlækker miks af mynte, grapefrugt og blomster patchouli. Mums!

Bodylotion med citrusduft fra Korres. Kan det blive mere opfriskende og lækkert?

Jeg har omtalt den før, og gør det gerne igen. Selvbruneren Tantasia fra Jane Iredale giver en rigtig fin og naturlig glød til huden, og den lugter ikke af kemikalier og andet skidt. 🙂

Denne ansigtsmaske, Multivitamin Power Recovery Masque fra Dermalogica, har jeg lige testet ooooog den er fantastisk! Giver huden masser af fugt, og knock-knock, jeg skal altså blive bedre til at anvende en maske 2 gange om ugen. Min hud er tør, og har brug for mere fugt. Bonus; du kan også sove med den! 🙂

 

Leave a Reply