Get A Chanel Facial

chanel-ritz-paris-spa-coco-chanel-in-ritz-apartment

Skærmbillede 2015-07-25 kl. 13.20.18

Skærmbillede 2015-07-25 kl. 13.20.59

Fra slutningen af året, vil det være muligt at opleve cremen af cremen, når CHANEL åbner SPA på det nyrenoverede, eksklusive Hotel Ritz i Paris. Det ærbødige hotel, hvor Coco Chanel havde sit eget værelse, da hun levede, har været lukket i 3 år for at få en kærlig hånd, og lur mig, om det ikke bliver en ekstravagant genåbning.

Jeg har været heldig og være inde på hotellet en enkelt gang, hvor jeg interviewet makeup artist Aaron De Mey for Eurowoman. Mere luksuriøse og franske omgivelser får du ikke. Og badeværelset var i lyserødt, marmor og guld ligesom du kan se på billedet med Kate Moss for Vogue.

Et besøg til Chanel SPA topper i hvert fald min drømme ønskeliste… A thing to do before I die…

I mellemtiden vil jeg hurtigst muligt få fingrene i det nyeste produkt i Chanel Les Beiges kollektion: Healthy Glow Sheer Color Stick – cremeblush, jeg forestiller mig får den smukkeste glød frem i kinderne. Lige til at duppe på med fingrene.

les-beiges-healty-glow-sheer-color-stick-chanel-youblush

Leave a Reply