How To Get Soft Waves Overnight

lacoste-bty-s14-005

Hår er desværre ikke det jeg prioriterer højest i min morgenrutiner, når man skal hurtigt ud af døren med både barn og madpakke. Jeg er på konstant udkig efter GODE quick tips til styling, for man ser jo bare lidt mere tjekket ud, hvis håret sidder godt.

Dette er ikke et nyt tip overhovedet, men det skader ikke med en gentagelse, især når det er noget nærmest ALLE hårstylister også gør, når deres kunder efterspørger løs, lidt tilfældige bevægelse i håret.

Sådan gør du:

Vask håret om aftenen og lad det tørre 50% inden du sprayer håret med en saltvandsspray

*

Flet derefter håret i to LØSE fletninger. (fletter du stramt, bliver krøllerne mindre) Sæt elastik i og gå i seng.

*

Zzzz….

*

Tag fletningerne ud dagen efter. Nu er de tørre og håret har sat sig i den flettede form. Ryst krøllerne og red dem igennem med fingrene. For at få lidt volomen i hårbunden kan du drysse lidt hårpudder i, og fx bruge lidt teksturspray i længderne for at samle håret og give det mere struktur.

Et Voila!

TIP: Hvis du ikke bryder dig om saltvandsspray – der gør håret lidt mat og tørt i strukturen, kan du sagtens bruge en mousse inden du fletter håret. Det vigtigste er at du bruger et produkt, som giver lidt stivelse og hold til krøllerne, så de holder hele dagen efter.

PRODUCTS:

Skærmbillede 2016-06-02 kl. 12.38.44

Balmain Texturizing Salt Spray // Kevin Murphy Powder.Puff // Oribe Dry Texturizing Spray 

3 Responses to “How To Get Soft Waves Overnight”

 1. Rikke FN

  Hej Sara.
  Tusind tak for det gode tip, det skal helt sikkert prøves,
  Har aldrig rigtig ture kaste mig ud i saltvands spray, da jeg har tykt, grov hårstrå med natur krøl som kan bringes frem hvis jeg arbejder lidt for det, men har været bange for at saltvanden gjorde mit hår mere stift, men kan jo godt se det gir stuktur, men hvis det så gjorde det blødt og blank ville det være kæmpe plus, plejer bare at rulle håret rundt om et blødt hårbånd også Zzzz. Netop for at undgå at bruge varme på håret.

  Reply
  • Sara

   Hej! HVis du hellere ønsker glansfuldt hår, ville jeg nok bruge mousse i stedet. : )

   Reply
   • Rikke FN

    Årh ja, det vil jeg da prøve ?
    Tusind tak for det,
    Og rigtig go weekend ?

    Reply

Leave a Reply