Give your face a little loooove

Skærmbillede 2014-01-07 kl. 17.55.36

Da jeg var til modeugen i New York i september, var jeg backstage til Opening Ceremony’s første show i New York. Estée Lauders makeup artist (og en mand jeg virkelig elsker og beundrer) Tom Pecheux stod for makeuppen. Han fortalte at han altid startede en hver makeup med lidt ansigtsmassage. “Giv dig selv luksusen af at massere ind din fugtighedscreme eller ansigtsolie i bare 2 minutter, hver morgen og aften. Du vil tydelige kunne se en forskel på din hud og ikke mindst mærke kærligheden du giver dig selv.

“Giv yourself a little love”

Siden jeg blev mama for 3 uger siden, har jeg virkelig tænkt over dette og fulgt Tom’s simple tip. Det er ikke meget tid jeg har til overs for hudpleje disse dage, men mens lille manden ligger på puslebordet, skiftet og tilfreds, masserer jeg min ansigtsolie ind i huden med blide, cirkulerende bevægelser, prikken og strøg op og ned af halsen. Det giver virkelig en god følelse og det er ligesom om ansigtet vågner lidt mere op og får en fin frisk farve.

English:

I love the makeup artist Tom Pecheux. I met him backstage at Opening Ceremony show in New York last September, and he gave me this simple tip, to always start my makeup by spending 2 minutes massaging my moisturizer into my face, to give the face a nice glow.
Since I became a mom 3 weeks ago, I’ve tried following this tip, both evening and morning. It really works and feels great. As Mr. Pecheaux says: “Give yourself a little love”

Leave a Reply