Glædelig Jul fra Fjellet

chanel-bag-youblushsne-norefjell-youblush

I år fejrer vi jul på Norefjell i Norge, hvor vi har lejet en hytte lige op ad pisten og der er fyldt med sne udenfor. Hytten er fyldt med unger, der fylder og larmer og charmer dagen lang, så i går var det dejligt at komme ud alene og spise med min mand og svigerinde. Jeg luftet min julegave fra Chanel for første gang – denne glimmer kuverttaske med kæde er som skabt til mig! hvordan kender Chanel mig så godt? Ejjj.. altså, jeg føler mig privilegeret og heldig som kan sige jeg har verdens bedste job!! Jeg arbejder med de sødeste og bedste samarbejdspartnere og jeg kan virkelig sige at jeg elsker mit arbejde!
At blive selvstændig igen er den bedste beslutning jeg har taget i meget lang tid, at få lov til at bruge mere tid på bloggen, lave flere makeup opgaver og mit fantastisk givende samarbejde med L’Oréal Paris i Norge, som jeg er officiel makeup artist for. Jeg glæder mig til 2015 og til at give den endnu mere gas!

Hav en dejlig glædelig og fredelig juleaften. Og tusinde tak for at I læser med!

ENGLISH:
A very merry Christmas from the mountains in Norway. I’m here celebrating Christmas with my Danish husbonds family, having an amazing time. Loads of noisy kids, but also loads of snow and wine… Yesterday I went out for dinner with my husbond and sister in law, wearing my new Chanel bag for the first time. Such an amazing Christmas gift from an amazing collaborator. I’m mostly familiar with the parfums and makeup from Chanel, which is always such a treat to try and test, but getting a bag made with glitter is just so perfect for me.
I also want to thank L’Oréal Paris for pointing me out as the new official makeup artist for L’Oréal Paris Norway. It’s such an amazing and creative collaboration and I can’t wait to fullfill all our amazing plans for 2015.

Have a very merry Christmas and a lovely evening.  

3 Responses to “Glædelig Jul fra Fjellet”

 1. Line

  Det ser så smukt ud, og du ligner en million. Hvor er top og bukser mon fra?

  Reply
 2. Stine

  Hvor ser det hyggeligt ud med al den sne! Glæderlig jul til dig og familien 🙂

  Reply
 3. Anna

  Smuk taske, er det en julegave? 😀
  Rigtig glædelig jul, håber det var en god aften!

  Reply

Leave a Reply