Glossier kommer til Danmark

Så ladies, er der godt nyt til alle der hungrer efter at få fingrene i de mega hypede hudpleje- og makeupprodukter fra amerikanske Glossier. Snart lanceres nemlig mærket i Danmark, trolig med en webshop, men det må jeg komme tilbage til.

Hvis du ikke kender Glossier, kan jeg fortælle dig at det er et af de mest hypede beautybrands i vores tid – et brand der blev lanceret af Emily Weiss (der også startet bloggen Into The Gloss) tilbage i 2014 med 4 hudplejeprodukter under sloganet “Skin First – Makeup Second.” En del af deres hype har de skabt, ved at produkterne kun har været tilgængelige i USA i en årrække, inden de lancerede en UK webshop sidste år og nu altså, Skandinavien.

Deres signaturfarve er lyserød – eller #glossierpink og #millenialpink som farven er blevet navngivet på SoMe – et sted hvor Glossier selvfølgelig lever i bedste velgående, i smukke instagram posts pakket ind i girly emojis, geniale reklamekampagner og i et brugervenligt lyserødt og ungt univers.

Siden hen er der kommet flere hudplejeprodukter til, en solcreme og en hel del makeup.

Velkommen til Danmark Glossier. Vi glæder os!

4 Responses to “Glossier kommer til Danmark”

 1. Astrid_K

  Jeg har sjældent glædet mig så meget, som jeg glæder mig til denne launch i DK! Sara, du må love os at holde os orienteret om ALT ift. dato osv 😀

  Reply
 2. Renate Keiding Lindholm

  Fantastisk – kan næsten ikke vente???

  Reply
 3. Louise

  Hej Sara! Dejlige nyheder 🙂 Hvilken dato kommer de til DK? 🙂 kh Louise

  Reply
  • Sara

   Det er endnu bare rygter, så intet er bekræftet endnu. Men trolig i august. KH Sara

   Reply

Leave a Reply