Going out – Silver Eyes

IMG_4454

SÅ er mor på vej ud i byen, i hvert fald for et par timer. Rudolph Care lancerer nemlig sin nye solcreme linje Rudolph SUN og jeg kunne godt trænge til at få lidt luft.
Som lovet, har jeg taget min nye Chanel øjenskygge på. Jeg har altså kun valgt den metalliske grå farve, af de fire i paletten Le 4 Ombres, 232 Tissé Vénitien. Jeg la den på med en bred stor og blød pensel (nr 224 fra MAC) og la den over hele øjenlåget. Pigmenterne i disse øjenskygger fra Chanel er blevet meget forbedret og fremstår på huden, præcis som de ser ud i de fine lakæsker.
På den våde kant har jeg Le Crayon Kohl fra Chanel i sort og på vipperne Miss Mange Lash Lengthening Mascara fra L’Oréal Paris.
Neglene er lakket til med endnu et Chanel produkt, nemlig den cementfarvede Frenzy.

ENGLISH

I’m on my way out, wearing the new Chanel Le 4 Ombres eyeshadow in 323 Tissé Vénetien. I absolutely love the metallic silver colour and the fact that Chanel improved the pigments, so they actually look excactely the same on the skin, as they do in the packaging.

Leave a Reply