Golden Makeup For Ganni SS16 Show

optimism-ganni-backstage-makeup-youblushoptimism-ganni-backstage-makeup-youblushoptimism-ganni-backstage-makeup-youblushoptimism-ganni-backstage-makeup-youblushoptimism-ganni-backstage-makeup-youblush

I har måske set en masse billeder på instagram i går allerede fra Gannis fantastiske show.. Temaet var Optimism, farven var gul, topmodellerne var alle på plads og stemningen var høj.

Kollektionen var fantastisk! Jeg er fan af Ganni og glæder mig til at bruge gult næste forår – en farve jeg aldrig har været helt vild med (før nu) Jeg skal i hvert fald have banan-print t-shirten, måske en gul bikini (!) og de fede 90’er plateau sneaks.

Jeg arbejdet med team L’Oréal Paris Danmark igen og pigerne fik et meget brugbart, lækkert sommerlook. Helt nede på jorden, men typisk Ganni-pigen, og faktisk sådan vi alle gerne vil se ud:

Lækker, gylden hud med True Match Foundation
Highligh med Lumi Magic Primer
Varme i kinderne og i hårgrænsen med Glam Bronze Sun Powder
På øjnene mikset vi de 3 mørkeste farver fra Quad E1 Trench Nude øjenskyggepalet
Læberne fik den fine nude læbestift Color Riche 235 Nude

NU skal jeg pakke om hele mit makeup gear. I morgen går turen til Oslo, hvor jeg skal lave shows for Oslo Runway og hele 5 norske designere. Can’t wait!

2 Responses to “Golden Makeup For Ganni SS16 Show”

  1. Renee / Beautifille

    Oh my gosh – GORGEOUS! I love everything about this look. Very French chic, actually!

    xx Renee

    Reply

Leave a Reply