Gør noget godt i dag

Som I måske har set, kører vi en kampagne på LOOKLAB for øjeblikket, der rammer mig LIGE i hjertet. Kildevæld har i samarbejde med Røde Kors og firmaet der står bag Lifestraw (sugerør der filtrerer beskidt vand, så det bliver rent og drikkeligt) lavet kampagnen 3 LITER RENT VAND. For hver gang du køber en flaske Kildevæld, donerer de 3 liter rent vand til Afrika, og målet er at  indsamle 150.000.000 liter vand.

JEG vil gerne være med til at hjælpe, ved at købe Kildevæld eller at donere direkte til Røde Kors ved at sende en sms til 1414 med teksten 3Lvand, hvor du automatisk donerer 50 kr.

ENDNU bedre – du kan være med i konkurrencen om en rejse til AFRIKA og være med til at dele vand fra projektet ud. Gør noget godt og tryk på linket der viser vej ind til deres Facebooksite. LIKE siden og deltag i konkurrencen om at komme med til AFRIKA. Vi er så overpriviligerede her i norden og kommer tit til at tage simple ting som RENT VAND forgivet. Tro mig, bare tænkt så frustrerende det kan være når der af og til bliver lukket for vandet i vores bygninger, bare i et par timer. Jeg har da flere gange været irriteret bare af at ikke kunne komme i bad eller kunne vaske hænder. 6.000 tusinde børn dør HVER DAG Afrika pga MØGbeskidt drikkevand.

Vær med til at gøre en bittelille forskel.. Det vil jeg! Være med i konkurrence HER.

Dette indlæg udgives i samarbejdet med Kildevæld.

Leave a Reply