Gorgeous Summer Nailpolish

front-row-nailstation-youblush

I går blogget jeg om Essies sommerkollektion med de fineste pasteller, men en anden sommerfavorit jeg fandt på bunden af min toilettaske her på ferie, er Nailstations neonrøde Front Row. Den er så vanvittig flot, når huden har fået en let gylden glød (ha ha.. godt nok ser min egen hudtone lidt blålig ud på dette billede, men det er jo bagsiden af hånden….) og et billede kan næsten ikke retfærdiggøre hvor flot den er i virkeligheden. Absolut et køb værd 🙂
Ha en fantastisk fredag!!

Armbånd fra Jane König og Anni-Lu

3 Responses to “Gorgeous Summer Nailpolish”

 1. Tina Nymann

  Min alltime favorite sommerlak!

  Reply
 2. SL

  Kan du anbefale en online shop, der kunne have farven? ?

  Reply
 3. Anne-Sophie

  Vild præmie!!!

  Reply

Leave a Reply