Graphic Spring Nails

IMG_5101 IMG_5119 IMG_5120

Det er ikke ofte jeg har tid til at lege lidt med mine tusindvis af neglelakker, men i går tog jeg mig tid og våget mig ud i en sjov grafisk detalje. Jeg brugte 625 Secret fra Chanel som bundfarve (to lag) og brugte derefter tape til at lave en vinkel detalje nederst på neglen som jeg fyldte med Serial Shopper fra Essie. Jeg toppet det hele af med Gelcoat fra Dior – en superfin og lidt tykkere topcoat, så neglene blev supershiney.

Det skal dog siges, jeg ikke er verdens mest tålmodige person og at min beige Chanel lak nok skulle ha hærdet og tørret fuldstændig, inden jeg kom tapen på. Det blev langt fra perfekt, men syntes alligevel det er to fine farver sammen og en ret lækkert detalje.

Jeg har teamet op med to fine damer om negletorsdag i tiden fremover, så kig endelig fordi Emily Salomon og Christina fra Passions For Fashion og se hvad de har fundet på. Måske har de haft meget mere tålmodighed end mig selv…

ENGLISH:
Yesterday I felt like doing something different with my nails and made this spring graphic look. My base colour is the gorgeous sandy beige 625 Secret from Chanel, that got two coats. Then I made a triangle pattern with tape and filled it with Serial Shopper from Essie. I topped it of with Gelcoat from Dior, a thicker and supershiney topcoat.

It’s faaaar from perfect, as I didn’t have enough patience to let my base coat dry properly, but I love the two colours together and think it was fun to try something new.

Go check out what kind of nails Emily Salomon and Christina from Passions for Fashion has tried out today.

2 Responses to “Graphic Spring Nails”

  1. Caroline - Scent of Fashion

    Er helt pjattet med farvekombinationen 🙂 Så fin

    Reply
  2. L

    Synes din guldring med den ene hvide diamant er vældig fin 🙂 Må jeg spørge hvor den er fra?

    Reply

Leave a Reply