Guide: Sådan får du “Cool Girl” Hverdagskrøller

Det var flere af jer, der spurgte efter en guide, da jeg lagde et billede op på instagram af Natasha i onsdags, hvor jeg arbejdet med Only. Hendes pandehår er klippet LIGE over øjnene og længden på håret er lige nedenfor skuldrene.

Sådan får du de ret så nemme, laid back krøller:

skaermbillede-2016-11-24-kl-22-27-56

Håret er føntørret med Elderflower Salt Spray fra Less Is More

skaermbillede-2016-11-24-kl-22-34-03

Jeg har brugt den her styler til krøllerne; Platinum fra ghd. 

skaermbillede-2016-11-24-kl-22-42-43

Og den her teknik til at krøller håret.

skaermbillede-2016-11-24-kl-22-39-18

Og min yndlings teksturspray til at få den matte, rå struktur på håret. Dry Texturizing Spray fra Oribe bruger jeg både på job og privat og der findes virkelig ikke noget andet produkt, der kan måle sig med denne. Den dufter fantastiske og laver volumen og fylde til tynd og fint hår.

4 Responses to “Guide: Sådan får du “Cool Girl” Hverdagskrøller”

 1. Tanja

  Hej Sara. Hvor køber jeg den oribe spray i København ? kh. Tanja

  Reply
  • Sara

   Hej Tanja, Jeg køber Oribe i Ocognito Vendersgade eller hos Hair Guru i Lille Strandstræde. KH Sara

   Reply
 2. Sofie

  Søde Sara, jeg har købt den hårspray på din anbefaling, men synes slet ikke den dur til mit fine hår! Synes nærmest det bliver mere flyvsk og havde håbet på sådan en lidt mere “tør” effekt, som skulle være nem at sætte. Måske bruger jeg det forkert? Hvad gør du? Jeg har bare sprayet i tørt hår og så krammet lidt i det. Måske du kan anbefale mig et produkt til inden eller efter føntørring, så håret bliver lidt mere rodet? Lige nu er det helt fladt og lige, suk! Kh. S

  Reply
  • Sara

   Hej søde! Hvilken hårspray? Tænker du på Oribe Dry Texturizing Spray, som jeg har brugt i dette indlæg? hmm, det syntes jeg lyder underligt. Måske du ikke bruger nok? Jeg løfter håret og sprayer sprayen ind i rødderne. Ellers gør du det rigtigt. Hvis du vil have noget at føntørre i, vil jeg helt 100% anbefale dig en saltvandsspray, som gør håret lidt tørt og “stivere”. Sammen med Oribe sprayen her, vil du (forhåbentlig) ikke opleve den fine, flyvske struktur længere. KH Sara

   Reply

Leave a Reply