Hair: From Flat till Volume in 10 seconds

hair-doctor-styling-powder-youblush

I går testet jeg et nyt hårmærke jeg ikke har stiftet bekendtskab med før – Hair Doctor. Produktlinjen består af både pleje og stylingprodukter som alle indeholder plejende arganolie. Jeg havde det mest flade og nyvaskede hår i går, da jeg nærmest løb ud af bad om morgenen og ud døren. Da håret var tørt dryssede jeg Styling Powder fra Hair Doctor ned i hovedbunden, masserede hovedbunden forsigtigt og voila – både tekstur og fylde.

Styling Powder fra Hair Doctor

4 Responses to “Hair: From Flat till Volume in 10 seconds”

 1. Marie-Louise Jønsson

  Må vi ikke se et før og efter billed 😉 ml

  Reply
  • Sara

   Hej Marie-Louise, Fik ikke taget billeder desværre.. Men tro mig, den er god og effektiv!

   Reply
 2. Nattalie Hartwig

  Hvor længe varede det “puff” du fik lavet med den? Jeg synes håret bliver fladt relativt hurtigt…

  Reply
  • Sara

   I dette pudder er der lidt voks agtig konsistens – men ganske let. Næsten som om håret bliver lidt gummi agtigt – svært at forklare og det bliver ikke klistret eller klasket, men det holder virkelig volumen 🙂

   Reply

Leave a Reply