Hair Inspiration: The LOB

youblush-the-lob-hair-inspiration

Jeg skal til frisør næste uge – og jeg GLÆDER MIG!! Det er tiltrængt både på klip og farvefronten og jeg slænger mig på trenden med the LOB. Den lange bob… Ikke fordi at det er så langt fra det hår jeg allerede har, men tænker at få rettet længderne lidt til og gøre det mere skarpt.
Jeg tænker faktisk også på at få farvet mit hår semipermanent i den sarte lyserøde/fersken farve, jeg selv har opnået med hjælp af conditioner de sidste par uger. Jeg ved nemlig at Wella har nogle helt nye, superflotte farver, hvor det kan lade sig gøre. (se mere om hvordan jeg gør det her.)

Hvad syntes I? Og hvad siger du Agnes Guldbrandsen?

ENGLISH:
I’ve just booked an appointment at my hairdresser next week and I can’t wait! I will go for the very popular lob, which is not a very big change for what my hair already is, but I just want to sharpen up the lengths and edges a bit and I’m also thinking of going for a pale pink/peach semi permanent colour. I just love that hint of color for my hair! What do you think?

Picture from Thebeautydepartment.com

One Response to “Hair Inspiration: The LOB”

  1. Christiane

    Et hint af pink i håret er så cool! Som (ellers tilfreds) brunette er jeg super misundelig på blondiner over, at I har den mulighed. Det giver virkelig noget kant. Do it 🙂

    Reply

Leave a Reply