Haircolor touch up

Kan I huske da jeg fik farvet håret i London ved Josh Wood Atelier? Master of haircolor brugte en helt ny og revolutionerende farve fra Wella, der kommer på det danske market i september, men som Saco i Fiolstræde har fået lov til at teste ud. Jeg var forbi Betty i lørdags og fik farvet håret med denne fantastiske “østers” hårfarve for anden gang.

Jeg føler mig stadig lidt sløj og har en dundrende hovedpine, men tusinde tak for gode råd. Jeg tror jeg doper mig ned og overlever flyverturen. Panodil, ørepropper og næsespray.. Og mon ikke det hele bliver nedre når jeg er på plads i New York. 🙂

English:

In the end of March I went to London for a pressevent and the launch of a new Wella haircolor. Josh Wood and he’s ubercool team at the wonderful and magical Josh Wood Atelier did my haircolor and I was thrilled! Yesterday I went to the one Danish hairsalon that has this haircolor (due to Danish launch in September) and got this fantastic oyster haircolor for the second time. It still has bits here and there where it’s a little warmer, next time she’ll hopefully get me a tiny bit more pink in the undertone and get rid of every hint of warmth. 🙂 I still feel awfull and sick, but thank you for good advises. I’ll drug myself througt the flight 😉 I’ll bet everything dissapears when I arrive to New York…. Can’t wait! 🙂

 

Leave a Reply