The IT-haircut You Need to Try This Summer

4898ce969abd6a9e8d4075e1a18429c3 Rosie-Huntington-Whiteley-Burberry-AutumnWinter-2016 Skærmbillede 2016-06-12 kl. 16.02.55 buscemi-2016-pre-spring-jourdan-dunn-1

Det er ret vildt…. Jeg hader ordet “alle”, når man taler om noget “nogen” gør,  men nu er jeg næsten nødt til at bruge det selv. Above-The-Shoulder klipningen, hitter for vildt blandt kendte ansigter som Victoria Beckham, Chrissy Teigen, Jourdan Dunn, Rosie Huntington-Whitley, Khloe Kardashian etc etc… og ikke bare er det forfriskende at klippe spidser og gøre noget nyt ved sit hår, men det er også en hårlængde, du stadig kan style til det hele. Du har langt nok hår til at sætte håret op, til hestehale, til krøller, glat hår etc og når klipningen er nede over skuldrene, er det lidt som om du igen har langt hår.

Jeg vil også klippes!!!!

Det du skal fortælle din frisør, hvis du går for denne klipning:

Længderne i fronten skal være lange. Dvs ingen opklipning i fronten eller graduering i fronten. På den måde, vil håret stadig føles langt.

*

Bagved kan håret være en anelse kortere, så klipningen hælder lidt mod fronten.

*

Personligt, kan jeg bedst lide at længderne er lige langt, så mindst muligt etager – så ser håret tykkere ud og sundere.

*

Det kommer selvfølgelig meget an på hårtype, har du naturkrøl eller meget tykt hår, kan du sagtens lave lidt etager i håret, men hold stadig fronten i fuld længde.

4 Responses to “The IT-haircut You Need to Try This Summer”

 1. Signe Hansen

  Har selv fået frisuren lavet for et år siden, og fortryder det på ingen måde! Jeg føler mig feminin og stadig som om jeg har langt hår, og som du skriver kan man stadig det hele med denne frisure. Jeg er så ovre det helt lange slaskede hår (som jeg selv havde), og har droppet indstillingen om, at “mit hår skal bare være langt”. Jeg synes man ser SÅ frisk og sund ud og det klæder virkelig langt de fleste kvinder med denne længde. Jeg har så valgt, at tilføje et blødt klippet 70’er inspireret pandehår denne sommer, og jeg er vild med det. DO IT 🙂

  Reply
  • Sara

   Fedt! Det er jo på ingen måde noget “ny frisure”, men det er nemlig rigtigt som du siger, at mange har i mange år haft det sådan, at håret SKAL være langt. Er enig med dig, at det hurtigt kan komme til at se både tyndt og slasket ud. Jeg har jo på en måde også denne frisure – grunden er, at mit hår ikke kan blive længere, men vurderer at blive klippet yderligere 3 cm for at få kanten endnu mere markant og tyk. KH Sara

   Reply
 2. Emilie

  Hej Sara,
  Vildt fedt at du skriver “det skal du fortælle frisøren”, jeg har tit selv svært ved at formulere ordentligt, hvad det er jeg vil have eller hvordan man opnår et bestemt look. Det ville være fedt, hvis du kunne lave flere indlæg som dette med forskellige frisure 🙂

  Reply
  • Sara

   Dejligt at høre! Frisure indlæg har jeg mange af – har du kigge under HAIR i menulinjen? KH Sara

   Reply

Leave a Reply