Hangover Refreshing Face Mask

to-go-spa-refreshing-ice-water-face-mask-youblush

Det er heldigvis meget sjældent jeg har tømmermænd (længere). Efter at jeg blev mor, er det ikke længere plads til hele dage på sofaen eller i sengen, men måske noget af det jeg har mest lyst til i dag… Jeg var nemlig til polterabend til min veninde i går, med temaet Gyldne Damer, twerking, karaoke, strip og Dolly Parton, en ret så vild fest som jeg lider lidt under i dag.

Nu sover den lille og jeg har lige testet Refreshing Ice Water Mask fra ToGoSPA (jeg har tidligere testet deres øjenmaske)
Engangsgelemaskerne som kommer i 3 pk er fyldt med collagen, hyaluronsyre, vitamin C og E og lægges på huden i 15-20 min. Den er dejligt kølende og beroliger huden, samtidig som den giver huden masser af fugt.

Faktisk hjalp NU er jeg vidst klar til at tage ud i solen og finde mig en burger.

ENGLISH:
Since I became a mom going out partying has become a rare thing and having a hangover even rarer. Yesterday was one of those days though where me and my friends held a hen night for our friend who’s getting married next month.
Luckyly I had these wonderful face masks to calm my skin down with today. Refreshing Ice Water Face mask is a gel mask that calms, soothes and moisture the skin. So nice.

One Response to “Hangover Refreshing Face Mask”

  1. Beautiful skin

    I like diy facial mask and now using facial mask with oatmeal, egg and apple. The recipe is very easy and effective. Ingredients: Apple, Egg Yolk, Oatmeal. Blend these 3 ingredients well. Spread the mixture all over your face. Let the mixture stay for about 20-30 minutes. Rinse it off with pure water. That’s all. You can try this recipe.

    Reply

Leave a Reply