Hår med personlighed og snyde tattos

Min fine snyde tatovering lavet af tattovør Maxime Buchi og hår stylet med Sublimate Stylingcreme og Drynamic Dry Shampoo fra Sebastian Eclectic collection.

Sponsoreret samarbejde

Maxime Büchi er blevet kaldt for verdens mest indflydelsesrige tatovør af Vogue og det er nok hans æstetiske øje der har skaffet ham samarbejder med modehuse som Alexander McQueen (min favoritdesigner), Rick Owens og nu hårmærket Sebastian.

Det er tale om 6 produkter, hvor Maxime har designet emballagen der viser hans ikoniske streg med masser af personlighed. Det er 5 produkter mange af jer måske allerede kender og et nyt produkt, Sublmate Stylingcreme – en nærmest usynlig creme, der samler håret og får det til at “totte” lidt, samt at forhindre kruset og elektrisk hår man tit kan få om vinteren.

udklip

skaermbillede-2016-09-26-kl-13-05-28 skaermbillede-2016-09-26-kl-13-05-47
Jeg kender flere af produkterne i forvejen, og brugte dem også på et skydning i sidste uge, da jeg stylede en model med kort hår til Bitte Kai Rands kommende kampagne. Her har jeg føntørret med Volupt Spray (spray gel) for at få lidt stivelse i håret og derefter stylet med Craft Clay (en mat voks) og Drynamic tørshampoo for at få det matte look.

img_8184

I forbindelse med lanceringen, fik jeg lov til at prøve nogle “snyde” tattoveringer designet af Maxime Buchi. Selv har jeg nemlig bare verdens mindste tattovering i form af et rødt hjerte på håndleddet, som jeg fik da jeg boede i New York i 2008. Som et slags minde om min kærlighed til byen. Ikke desto mindre, var det super sjovt at prøve en større tattoo, om ikke andet blot for en dag.

img_8387

Kollektionen hedder Eclectic Limited Edition og fås i udvalgte frisørsaloner nu. Tjek hvilke lige her.

3 Responses to “Hår med personlighed og snyde tattos”

 1. Tina

  Har du et link til din fine trøje? 🙂

  Reply
  • Sara

   Hej Tina, Trøjen er fra Ganni og er desværre udsolgt, men jeg er sikker på at det dukker noget lignende op i tiden op til jul. 🙂 KH

   Reply
 2. Mathilde

  Hvor er det smuk makeup og hår på billede af modellen til Bitte Kai Rands kampagne!

  Reply

Leave a Reply