Her er makeuppen jeg lavdede til Munthe Show

Jeg har ikke ord for hvor træt jeg var torsdag under modeugen. Dag 3 med en mødetid der hed kl.06, men værst af alt, var at jeg ikke havde lukket et øje siden 03.20 den nat… PLudselig lå der to børn i sengen, jeg fik 20 centimeter yderst på kanten og så begyndte tankerne ellers bare at køre i mit hoved. Sådan er det nogen dage, og heldigvis klarer man mere end man tror.
Looket til Munthes show havde en naturlig sporty og lidt rå twist. Der var fokus på ren hud med kult foundationenen Face and Body Foundation og deres nye contourpalette Studio Fix Sculpt and Shape Contour Palette, som jeg brugte under kindben, men også på øjnene. I globelinjen og under øjnene påførte jeg samme farve som under kindben, for at skabe et mere åbent øjet, med en lille pensel som blev helt blendet så der ingen skarpe kanter var. Der var ingen mascara, kun bukkede vipper.


På brynene fyldte vi huller ud med den fantastiske Shape+Shade Brow Tint, som ligner en tuschpen, der kan kreere noget der ligner rigtige brynhår. De rigtige brynhår blev ret i form opad med Brow Set bryngele.

Ingen modellerne gik på catwalken fik de klar glos på øjenlåget. Bare et lille dup mit på øjet, så de fik et lækkert cremet look som matchet det dewy look som Prep+Prime Essentil Oil Stick – en fast olie stick som giver kindbenet et smukt highlight, uden nogen form for shimmer eller perlemor. SPorty, sundt og lækkert!

Fotograf: Mia Linnea Jørgensen

3 Responses to “Her er makeuppen jeg lavdede til Munthe Show”

 1. Tina

  Smukt naturligt makeup, godt arbejde 🙂
  Den med manglende/ødelagt nattesøvn kender jeg godt, det kan gå i perioder blot ikke for ofte.
  Håber du her efterfølgende kan indhente søvnen.
  Hilsner og en god dag 🙂

  Reply
 2. Pernille S

  Hvilken farve fra det anbefalede brow set vil du anbefale, når man som mig har næsten grå brynhår og grå/brun/sort hår. Ender ofte ud med en al for brun farve til mine bryn, som kommer til at se røde ud! Kh Pernille

  Reply
  • Sara

   Hej Pernille, Jeg forstår godt dit problem. Det er desværre et ret almindeligt problem for dem der er helt askblond eller grå. Jeg vil anbefale dig at kigge på Anastasia Beverly Hills. De har en kold lyserbrun farve der hedder Ash Brown. KH Sara

   Reply

Leave a Reply