How Do You Treat Your Feet?

Sidste uge lavede jeg et indlæg om Compeeds 30 Days Challange – om et nyt plaster som skal fjerne hælsprekker på 30 dage, uden brug af fodfil. Plastret skal sidde på 1-2 dage, hvor du derefter skal indsmøre fødderne med Compeeds Cracked Heel Creme fra dag 3-30.

Nu er der gået 5 dage hvor jeg har brugt plastret og cremen. Mine hælsprekker blev faktisk blødgjort vildt meget blot ved brug af plastret i halvanden dag, men på den ene fod er de stadig lidt genstridige. Ved ikke om cremen kan tage dem alene resten af tiden (har jo 22 dage tilbage) – om jeg skal tage en omgang mere med plaster på hælen eller om jeg skal hjælpe lidt til med en fodfil – men jeg lover at være tålmodig og flittig med cremen til vejs ende og give jer en update.

En ting jeg kan skrive under på, er at mine fødder virkelig har godt af lidt ekstra opmærksomhed, nu hvor jeg er i Grækenland og allerede går i sandaler. De er lidt nedprioriteret de stakkels fusser, men det må vi lave om på!

OG vinderen af det toplækre gavesæt fra Compeed blev Louise Poulsen. Du har fået en mail fra mig!

Indlægget er lavet i samarbejde med Compeed.

2 Responses to “How Do You Treat Your Feet?”

 1. Annette Aarre Dalsgaard

  Du skal droppe filen og tage en almindelig køkkensvamp (de der tofarvede) i stedet og så bruge den hver gang du er i bad.
  Filen er for hård ved huden, som så overkompenserer ved at danne mere hud (hård hud) men hvis du bruger køkkensvampen, der er blidere, vil den kunne holde dine fødder fine 😀
  Tjek evt pudderdåserne.dk -det er hos dem, at jeg har tyvstjålet fiffet 😉

  Reply
 2. Ann

  Anette har ret. Drop fodfilen, friktionen og varmen gør at du blot danner endnu mere hård hud og så du ligevidt.
  Jeg giver ikke meget for plastre der opløser hård hud. Det bedste er en grundig beskæring så al den hårde hud fjernes, hos en statsautoriseret fodterapeut. Dernæst masser af creme til hælene. Det er det bedste du kan gøre. Med venlig hilsen, en stud. fodterapeut 🙂

  Reply

Leave a Reply