I See Pink

pink-peach-blush-loreal-youblush

Da jeg var i Norge i starten af denne uge for et par møder med L’Oréal Paris, som jeg er officiel makeup artist for (i Norge) fik jeg de her to blushes med mig hjem i kufferten. Syntes de er så fine i farverne, og kan friske op selv den meste matte og trætte vinterhud.

True Match Le Blush fra L’Oréal Paris.

Og ja, mit hår er pink igen og her er guiden til hvordan jeg farver det selv, der hjemme under bruseren. Farven er IKKE permanent – vaskes ud efter en hårvask.

ENGLISH:
I went to Norway for a couple of meetings with team L’Oréal Paris, where I’m signed as official makeup artist (in Norway) and fell in love with these fresh True Match Blushes. They would do wonders for winterdull skin.

4 Responses to “I See Pink”

 1. Mette S

  Ser skide godt ud!

  Reply
 2. Marie-Louise Jønsson

  Hej skønne Sara. Må vi ikke få et blogindlæg (gerne med billeder, ææææælsker billeder) med dine makeup rutiner om morgenen nu efter du har fået din søn. Det kunne være rigtig inspirerende da jeg selv har 3 børn og derfor ikke så meget tid om morgenen. Tusind tak for en skøn blog 🙂 ml

  Reply
  • Sara

   HEj Marie-Louise, Det skal jeg skrive mig bag øret! 🙂 Tak for input og for at du læser med! KH Sara

   Reply
 3. Marie-Louise Jønsson

  Tusind tak for hurtigt svar. Grunden til at jeg spørger er også at selvom jeg elsker makeup så kan jeg også godt lide det naturlige “no makeup look” og du ser altid så lækker og velplejet ud uden (tror jeg ) at have ret meget på. Og jeg ved godt at du tester og prøver mange ny makeup produkter, men jeg tænker at du muligvis alligevel har en vis rutine når det skal gå hurtigt. Endu engang tak for en god og inspirende blog 🙂 ml

  Reply

Leave a Reply