I want Your Hair: Hege Aurelie Badendyck

b0fb6769-8120-4956-92eb-fe6888be6403 Skærmbillede 2016-01-07 kl. 16.40.13

Hege Aurelie Badendyck er chefredaktør for norske Costume. 

Hun er populær blandt streetstyle fotograferne under modeugerne, og selvfølgelig ikke uden grund, da hun har en fortræffelig god stil og altid velplejede look. Hun er også kåret som Norges mest indflydelsesrige person indenfor mode af lifestyle sitet Melk og Honning og så har hun et misundelsesværdigt hår, jeg personligt gerne vil vide mere om.

Hvem klipper hår ditt og i hvilken salon? 

“Jeg går til Gevir i Oslo hos Mia Sundby. At være hos frisøren er en dejlig pause i en travl hverdag, derfor betyder både omgivelser og hvilken frisør jeg går til, ret meget. Hos Gevir er der masser af grønne planer, inspirerende bøger og lækkert interiør, og derudover er Mia ekstremt dygtig og en behagelig person, som gør jeg nemt kan slappe af.”

gevir-oslo-frisør-youblush

Hvad får du som regel laget af klip og/eller farve? 

“Mia og jeg har haft gang i et langtidsprojekt med at gøre mit hår mere mørkt og gyldent, og at give mig en mere sund manke. Det har vi klart at opnå. Jeg får som regel bunden farvet i et par nuancer mørkere end min egen, og ind i mellem får jeg en lysningsfarve i længderne, for at skabe lidt spil og kontrast.”

Hva bruker du av plejeprodukter? 

“Jeg elsker Shu Uemura’s Color Lustre i Golden Blonde. Det er egentlig en kur, men jeg bruger den mere som en balsam. Den giver håret en ekstra gylden tone, gør det skinnende og sundt, og er en hverdagsredning for min del! For å bevare og beskytte farven bruger jeg Bumble & Bumble’s Color Minded-serie, både shampoo og conditioner.

Skærmbillede 2016-01-06 kl. 20.51.16

Hvilke stylingprodukter bruger du og hvordan styler du dit hår?

“Jeg er en “sucker” for volumprodukter. Og specielt dem der giver volumen ved rødderne. Jeg føntørrer mit hår med Bumble&Bubmle Texture Hair(un)dressing Creme hver dag i håndklædetørret hår. I tillæg bruger jeg tørrshampoo, også i nyvasket hår. Det gir ekstra tekstur. Oribe Dry Texturizing Spray er helt super og dufter så godt! Budgetvarianten fra Batiste er også god og her bruger jeg den der er til brunetter.  Og hva jeg gør med mit hår? Jo, jeg kan godt lide lidt bevægelse, men IKKE krøller. Jeg binder derfor en knude på håret i nakken, når det er tørt og reder pandehåret bag ørerne. På den måde får jeg et naturligt fald i længderne og en lille svaj i pandehåret.

Skærmbillede 2016-01-06 kl. 21.00.07

Hvad gør du til fest?

“Jeg ville ønske jeg kunne sige at det varierer, alt efter hvad jeg har på af tøj, men desværre er jeg ret kedelig. Jeg har det helt klart bedst når mit hår er naturligt og ikke for stylet. Har jeg et outfit på der larmer meget, vælger jeg tit en lav hestehale.”

Husk at følge Hege’s gode stil på instagram; @hegeaurelie

4 Responses to “I want Your Hair: Hege Aurelie Badendyck”

 1. Eli-Anne Liene

  Nydelig farve og fasong…. Inspirerende <3

  Reply
 2. HeLene

  Tak jeg kan lide den slags indlæg og det hår vil jeg også have!

  Reply
 3. Maria

  Inspirerende indlæg og mega cool lady med et skønt hår! 🙂

  Reply

Leave a Reply