Ja, jeg får farvet hår, selv om jeg er gravid

Der var 3 ting der stod på min “mommy treat” liste, inden jeg når min termin om 3 ugers tid (måske en enkelt massage, men det vender jeg tilbage til) Jeg syntes det er vigtigt at forkæle sig selv lidt, inden man bliver mor, uanset om det er først, anden eller fjerde gang. Lige om lidt, er det noget helt andet end selvforkælelse den kommer til at stå på.. måske mere survival, ha ha ha…

Det første var en pedicure, som jeg altid får lavet her. Jeg fik lyseblå lak fordi jeg jo får en dreng <3
Det andet var en ansigtsbehandling hos Anita Falslund,som jeg har skrevet en hel del om om, og det tredje, er at få farvet håret.

Jeg får altid farvet mit hår og det har gjort igennem begge mine graviditeter også. Måske med en anelse større mellemrum mellem hver farvning og hvor frisøren tager hensyn til, at ikke komme farven helt ned til min hovedbund. I dag var jeg forbi min faste “pink/peach fixer” Saco Hair, hvor Betty som sædvanlig tryllede med Wellas Innosense farve – den hårfarve, der er mindst allergifremkaldende.

At få farvet hår, når man er gravid, er dit eget valg og ikke noget jeg vil være mod- eller fortaler for. Valget er dit og personligt. DOG vil jeg sige, at der selvfølgelig bruges kemikalier som man skal overveje, MEN hvis det var så skadeligt, ville det nok hellere ikke være lovligt for frisører, at stå med produkterne dag ind og dag ud, år efter år efter år…

2 Responses to “Ja, jeg får farvet hår, selv om jeg er gravid”

 1. Anne Mette J

  Og det ser helt fantastisk ud Sara! Jeg har altid misundet dig at du “turde” farve dit hår pink. Jeg er selv helt blond og egentlig glad for det, men synes samtidig at det kunne være sjovt at prøve noget andet, jeg er bare så bange for at jeg aldrig får min egen hårfarve igen 😉 Måske jeg bare skulle kaste mig ud i det?

  Rigtig god dag til dig og nyd din “Sara-tid”

  Kh Anne Mette

  Reply
 2. Eva Bacher

  Poetiske billeder ?

  Reply

Leave a Reply