Jeg er klar til You Glow Challenge – vil du være med?

#youglowchallenge er lavet i samarbejde med Forever

Som jeg fortalte lidt om i et indlæg for bare to posts siden, skal jeg til at fokusere lidt mere på MIG fremover. Sådan et dejligt ego-mor projekt, hvor jeg sætter mig selv bare liiiiidt mere i centrum. Det er jo sådan når man har børn, at man tit selv ender ret langt nede på prioriteringslisten, både når det gælder;

At få spist ordentlig morgenmad (frokost eller aftensmad)
At få spist frugt og grønt
Tage lange bad
Få vasket hår
Ligge og stirre i loftet
Være alene
Træne…

Det sidste har jeg ikke gjort siden før jeg blev gravid, dvs snart 2 år siden. Jeg har været aktiv hele mit liv, med større eller mindre pauser ind i mellem. Nu har pausen varet i 2 år, naturligt fordi jeg har fået et barn mere, men nu går den nok ikke længere.. Jeg ved selvsagt, at en sund og stærk krop, der kan tåle at have stående arbejde, til at bære og løfte mine børn og at generelt bare være i nogenlunde god form, kræver mere end at lave ingenting.

Det er bare sådan at, min interesse for træning og især den tid man skal bruge på det, har en dalende interesse. Det tager hurtigt 2,5 timer med transporttid frem og tilbage til træning, 1 times træning og bad bagefter inden jeg så er tilbage hjemme. Det er ikke noget jeg vil prioritere i mit liv og i min hverdag, med mit arbejde og min familie. Derudover, er jeg lidt træt af fitnesscentre og trænere der står og råber for at overdøve musikken. Jeg syntes det er mere stressende end godt for mig, at hoppe rundt sammen med 30 andre mennesker i et varmt og svedigt fitnesscenter. Sådan har jeg det bare…

Men jeg vil gerne være AKTIV og det er det jeg vil have fokus på fremover. Jeg vil i samarbejde med Forever lave en #youglowchallenge hvor jeg skal være aktiv i 30 minutter HVER DAG. Det behøves ikke nødvendigvis være løb, hop, spurt og mavebøjninger. Det kan være at hoppe på trampolinen med mine børn. Det kan være at gå op og ned trapper. Det kan være en hurtig gå tur med en god podcast i ørene. Eller bare strækøvelser hvis man føler for det. Pointen er, at jeg skal tage mig tid og prioritere 30 MINUTTER til mig selv, hver eneste dag. 30 minutter ud af døgnets 24 timer hvor jeg sætter æggeuret og laver noget aktivt. For mig selv.

Mit mål er absolut ikke at tabe mig eller komme i superform. Målet er at være aktiv og sund. For mig selv, først og fremmest, men også for mine børn, som gerne skulle kunne se en mor i mange år fremover, som er glad og sund og som kan være et godt aktivt forbillede. (i disse ipad tider…)

Ingen før/efter billeder. Ingen vægtskål. Ingen målebånd. MEN der kommer en træner med ind i billedet dog. Jeg har ikke trænet eller lavet noget som helst i 2 år, så derfor har Forever sponsoreret en personlig træner, som skal inspirere og vise mig (og jer) enkle, sjove og nemme øvelser vi kan lave, de dage vi har lyst. Gry Giviens ejer Træningsakademiet på Frederiksberg og hende kommer jeg til at træne med 1-2 gange om ugen. Ikke mere end de lovede 30 minutter, men effektiv og sjov aktivitet som jeg håber du har lyst til at følge med på. Jeg kommer til at lægge øvelser ud, så I kan følge med og måske laver vi også en LIVE træningsession, hvis det er interesse for det. Jeg kommer også til at fokusere på kosttilskud der giver mere energi, flottere hud og mere overskud. På aloe vera juice og lækre smoothieopskrifter. Og jeg skal dele det hele med jer.

Hver søndag kommer jeg til at lave en lille update her på bloggen, hvor jeg fortæller lidt om ugen der gik, men hver dag laver jeg en mindre eller større form for update på Instagram. På min profil @sarayoublush og under hashtaggene #youglowchallenge og #30mintildig

Målet er at prioritere mig selv. Have 30 minutters ego tid. At blive sundere. Stærkere. Få mere glæde og glød i krop og sind.

Jeg starter med Gry på tirsdag 15.maj.

Håber I vil følge med?

12 Responses to “Jeg er klar til You Glow Challenge – vil du være med?”

 1. Elise R.

  Perfekt challenge for mig! :p Min datter fylder 1 år på onsdag (giiisp!!!) og de der sidste 5 kilo og den bløde mave er der stadig… Og de repræsenterer altså bare en livsstil hvor træning/motion stort set er forsvundet andet end når vi går tur i weekenden… Så jeg vil gerne prøve at være med! 🙂

  Reply
  • Sara

   Super sejt! Og stort tillykke med din datter! Det er noget helt, helt særligt, at fylde 1 år! KH

   Reply
 2. Julie

  Jeg har ingen børn, men er frisk på udfordringen alligevel og er især vild med at de 30 min ikke behøver at foregå i et fyldt og varmt træningscenter (hvilket jeg heller ikke er til) . Tror jeg strarter med en lille løbetur i aften. Tak for opfordringen/udfordringen og god aften 🙂

  Reply
 3. Signe

  Ej hvor cool Sara! Jeg glæder mig til at blive inspireret til en mere aktiv hverdag. Hep hep!!
  Kh Signe

  Reply
 4. Naf

  Jeg er god til at prioritere mig slev (også nemmere med et ældre barn ;o) Men derfor kan det da sagtens være en god inspiration at se hvad du fokuserer på i den her challenge – good luck :o)

  Reply
 5. Mathilde

  Den er jeg med på! Jeg har en dreng på tre måneder og føler at jeg er ved at være klar til at prioritere mig selv lidt mere ?

  Reply
  • Sara

   Det er da super sejt du allerede er klar til det!! Wow! Men altså, måske er det også en perfekt udfordring at følge med på, da det handlere mere om aktivitet og bevægelse end hård træning 🙂

   Reply
 6. Line

  Sikke en skøn udfordring og initiativ! Og hvor gør det mig bareglad at høre, hvordan du skriver om at træne og have et aktivt liv. Du er så sej og inspirerende ❤️

  Reply
  • Sara

   Fedt at høre!! Håber I kan være med til at inspirere mig også 🙂

   Reply
 7. Mine

  Er super klar på din Challenge 🙂 glæder mig til daglige insta stories som motivere og den ugentlige Update! 🙂

  Reply

Leave a Reply