Jeg er med i en podcast

Sponsoreret af Forever

Lytter I til podcasts?

Lad mig endelig vide jeres favoritter – og særligt, hvis det er en god der handler om makeup eller skønhed. Jeg har i et stykke tid leget lidt med tanken om man mon skulle kaste sig over dette nye format, men samtidigt syntes jeg det er lidt svært at formidle et så visuelt emne som skønhed, når man kun har ord som formidling.

Hvad tror I?

Derfor var det med ekstra sommerfugler i maven jeg sat mig på et fly mod Gøteborg i sidste uge, da Forever inviterede mig til at være gæst i deres egen podcast “Forever Talks”. Jeg havde fået spørgsmål fra mine læsere på instagram i forkant, så der var rigeligt at tale om, i tillæg til at værten Tatjana Dyreholt havde en masse spørgsmål til mig.

Det gik godt tror jeg. Tiden fløj af sted og vi fik vendt en masse gode og relevante emner. Jeg glæder mig til dele podden her med jer og høre hvad I syntes, når den er færdig klippet og lagt ud. I løbet af maj regner de med.

Tror I en podcast om skønhed ville fungere? Hvis man havde spænende gæster med hver gang?

Jeg har arbejdet lidt med Forever det sidste års tid og især med deres nye serie Infinite By Forever, en hudplejeserie der tænker skønhed og pleje hele vejen rundt, fra hudpleje til kosttilskud med fokus på Aloe Vera, selvfølgelig (som er deres hovedingrediens i alle produkter) samt kollagen.

Jeg har skrevet om serien tidligere, her, men kosttilskuddet Collagen Complex, som jeg har været særlig glad for, er nu nomineret til Danish Beauty Award i kategorien Årets Inner Beauty Award.
For dem der er interesserede er dette kosttilskud baseret på hydrolyseret marint kollagen, et protein som udvindes fra fisk.
Da kollagendannelsen desværre reduceres med alderen, betyder det også at huden bliver mindre spændstig og slappere, og at fine linjer og rynker opstår. I Collegen Complex, er der også tilsat biotin, også kaldt vitamin B7 som bidrager til at at bevare normalt hud og hår, samt ceramider, cantaolupmelon og c-vitamin som reducerer træthed og er med til at understøtte den naturlige kollagendannelsen i huden, i tillæg til at det er et rigtigt godt antioxidant. Altså, rigtig mange gode og styrkende ingredienser.

Jeg krydser virkelig fingre for at den vinder. Det fortjener den. Og så glæder jeg mig til en aften i selskab med alle mine skønhedskollegaer, heppe på mine favoritter og blive underholdt af to af de sjoveste værter, Hella Joof og Rasmus Bjerg. Det skal nok blive en god aften!

3 Responses to “Jeg er med i en podcast”

 1. Anne W.

  Skønhedspodcast = go for it!
  KH Anne W.

  Reply
 2. Mathilde

  Jeg ville helt sikkert høre din podcast om skønhed. Kender du Estee Lalondes The heart of it? Hun har også lavet et program om makeup http://www.esteelalonde.com/heart-•-makeup/

  Reply
  • Sara

   Hej Mathilde, Hende kender jeg ikke, men skal helt sikkert tjekke hende ud 🙂 KH

   Reply

Leave a Reply