The Joy Of A Good Showergel

Ahhhhh…. I en uges tid nu, har jeg været uden en god showergel. Og her fik jeg virkelig at mærke, hvor vigtigt det faktisk er for mig, at starte dagen uden bruseren med en lækker duft og følelse. Intet ondt ord, om uparfumerede eller den klassiske Sanex, men for mig, er dette hverdagsluksus der giver mig en god start på dagen. Det er måske her, mange sparer lidt i sit skønhedsbudget, men “a little goes a long way” og jeg må sige, at nydelsen og følelsen lidt duft giver, opvejer for de ekstra kroner OG de behøves ikke koste så meget, fx &Other Stories. Jeg KNUS elsker, at min lækre showergel er tilbage i bruseren, som lige nu er den lækre Citrus Body Cleanser fra Mario Badescu.

BLAST Body Wash 03 fra Karmameju // Mint Tea Showergel fra Korres // Citrus Body Cleanser fra Mario Badescu // Body Wash Punk Bouquet fra &Other Stories // Aroma Therapy Bath and Shower Wash Ginger fra Tromborg

One Response to “The Joy Of A Good Showergel”

  1. HeLene

    Ja, det er virkelig undervurderet og gør en stor forskel, tak for at huske mig på det. Må jeg også anbefale nogle selv? Ilse jacobsen showergel er så opfriskende og glad, samt den nye med cocos fra andotherstories… Mmmm God lang weekend til dig, smukke flinke Sara!

    Reply

Leave a Reply