Just A Normal Tuesday

Mange af jer efterspørg lidt mere personlige indlæg, så her kommer et af slagsen, hvor I får følge med mig rundt, en helt almindelig tirsdag.

Min dag startet kl.6 i morges hvor vækkeuret ringet og træningstøjet lå klart ved siden af sengen. Der er ingen undskyldning, da vi er et lille hold piger der træner sammen hver tirsdag og torsdag med den superseje personlige træner Joanna Scharlett.

youglow-bootcamp-youblush
Træningen består af cirkeltræning og høj puls og jeg elsker at få træningen overstået fra morgenstunden, så man stadig har hele dagen til rådighed.

IMG_9696
Efter et hurtigt bad (mens manden står og tripper og skal videre på arbejde) får jeg hurtigt mine produkter klasket i ansigtet (ingen ansigtsmassage eller nøjsommelighed i dag), men både serum, masser af fugt, øjencreme, bodylotion og parfume kommer på.

IMG_9702
Ham her har nemlig ikke spist morgenmad endnu – nægtede at spise yoghurt og havregryn, er lidt træt og stener totalt Brandmand Sam på Youtube….
IMG_9698
MEEEEN.. når mommy laver havregryn med sjove ting i, vil han gerne spise. Jeg tror han er som mig. Efterår og vinter står på havregryn. Resten af året (bortset fra weekenden, der spiser vi boller) står på musli og skyr el.
I dag fik vi havregrød med pære, banan, hørfrø, mandler og masser af kanel. Yum!

elizabeth-arden-youblush

IMG_9708
Efter aflevering i vuggestuen tog jeg forbi Magasin for at prøve Elizabeth Ardens Oxygen Infusion Facial.  En behandling jeg egentlig skulle ha fået i New York for et par uger sigen (snøft, dem der følger med, ved jeg aldrig kom af sted. Læs hvorfor her)

sara-rostrup-youblush
Det var utrolig fint at få en behandling i Magasin og selv om det er en kabine midt i kosmetik afdelingen, er rummet så godt isoleret, du slet ikke kan høre MAC’s høje musik eller snakken udenfor.
Oxygen behandlingen består af almindelige rens, dybderens, diverse masker og afsluttes med oxygenbehandlingen, hvor ren oxygen bliver sprøjtet ind i huden med en slags airbrush maskine sammen med mineraler og hyluronsyre. Sikke et boost huden får!!! Det fede, er også at du sagtens kan bestille tid til et oxygen-boost alene, fx inden en vigtig fest, bryllup eller event, hvor du bare vil at din hud skal stråle.
Min behandling kostet 500 kr. og varede i 65 min. Et oxygenboost alene tager kun 15 min og koster 200 kr.

IMG_9741
På vej ud fra Magasin kan jeg slet ikke modstå flommen af friske blomster i fantastiske farver. Køber altid blomster her. Gode priser og fantastisk udvalg!

IMG_9732
Frokost blev spist på Beau Marche over et møde med min kontakt fra L’Oréal Paris i Norge, som var i Købehavn i forbindelse med møder på hovedkontoret. Vi fik talt en masse ideer igennem og lagt gode planer for fremtiden.

IMG_9727
Jeg elsker stemningen på Beau Marche, især om efteråret og om vinteren er den lidt mørke, franske stemning lige mig.

IMG_9747
Mit næste møde var med Hannah, min fantastiske partner på #minutemakeup videoerne jeg har lavet i samarbejde med Theyouway.com og Eleven.se. Vi skal snart til at lave nye videoer og fik talt ideer og looks igennem.

IMG_9749
Det er multitasking med computere, telefoner, masser af kaffe og danskvand og Hannahs lille søn på 2 måneder.

IMG_9751
Efter lidt indkøb hentet jeg denne lille mus, som helst bare vil have gummistøvler på om dagen og er lidt svær at få med op trapperne til 4.sal… Han vil hellere lege i gården. Can’t blame him. (Og det er sådan familier efterhånden flytter ud af byen, for at give børn lidt græs i mellem tæerne…) Det bliver ikke endnu for vores skyld. Vi starter måske med et sommerhus.

IMG_9759
Efter aftensmad hentede vi dette gamle skab hos min mands søster. Det er et skab der har været i hans familie i generationer og været med til utallige flytninger. I aften blev det igen båret op på 4.sal (…) og skal nu fyldes med skønhedsprodukter eller Sølves tøj… bum bum… Måske skal det også males? hvidt eller lysegråt måske?
På fredag kommer nemlig boligsitet Houzz.com og laver en boligreportage, så lidt umage er jeg nødt til at gøre om dagen.

IMG_9758
I morgen står job for Bitte Kai Rand på agendaen, så penslerne er renset og klare til brug. NU vil jeg sætte jeg i sofaen og drikke en kop te, inden sengen kalder.

Sov godt!

Indlægget er lavet i samarbejde med Elizabeth Arden.

 

13 Responses to “Just A Normal Tuesday”

 1. Ninette

  Total dejligt indlæg – bliv endelig ved med at dele små og store øjeblikke fra din hverdag 🙂 knus knus

  Reply
 2. Astrid

  Sikke dog et SKØNT indlæg!:D Spændende med et lidt større indblik i din dagligdag, som er meget misundelsesværdigt, når man selv passer sit 8-16 juristjob på kontoret..

  Reply
  • Sara

   Ha ha ha.. nogle gange skulle jeg så ønske jeg havde dit job! En god uddannelse og sikker job – det skal du være glad for! Men sådan er det vel med alle jobs, at man længes og drømmer om andres. Dejligt jeg kan inspirere lidt uanset og tak fordi du kunne lide indlægget 🙂 KH Sara

   Reply
 3. Natalhea

  Misunder din hverdag! Det kan et sygeplejerskejob med ustabile vagter ikke hamle op med 😉

  Reply
  • Sara

   Tusinde tak! men min hverdag kan også være mega ustabil! som når man bliver afbooket fra jobs i sidste øjeblik, man havde regnet med. Eller når man får to jobs samme dag og ikke kan dele sig selv i to og må takke nej til det ene. Det betyder nemlig tit man ikke bliver booket igen… Men kan godt forstå dig, det må være hårdt at være sygeplejer. Men du gør noget godt for folk og det er fantastisk! Kh sara

   Reply
 4. Mathilde

  Dejligt indlæg Sara. Stemmer for lysegråt til skabet 🙂

  Reply
  • Sara

   Hej Mathilde! tusinde tak! hælder også en tand til lysegråt….. 🙂 tak for din stemme 🙂 KH Sara

   Reply
 5. Daniel Hamza

  Beautiful………….lol

  Reply
 6. Signe

  Flere af disse indlæg!

  Reply
 7. Malene Pløn

  Dejligt indlæg og skønne billeder 🙂

  Reply
 8. Gunni

  Fedt indlæg! SÅ spændende at følge med i din dag.
  God søndag

  Reply

Leave a Reply