Kampen mod hårtab efter graviditet

Skærmbillede 2014-01-27 kl. 12.40.07Skærmbillede 2014-01-27 kl. 12.40.07Skærmbillede 2014-01-27 kl. 12.40.07

Da jeg var hos min frisør for et par uger siden, begyndte vi at tale om hårtab i forbindelse med graviditet. Det skulle eftersigende desværre måske ske efter 4-6 måneder efter graviditeten, og da jeg i forvejen ikke er udstyret med det tykkeste hår, er det da noget jeg gerne vil komme i forkøbet og prøve at bekæmpe, hvis muligt. Det værste er nok når håret begynder at vokse ud igen, hvor det bliver småt og fint babyhår som nok er rimelig irriterende…

Betty stak mig denne Balance Scalp Energy Serum fra SP, som jeg skal bruge hver gang jeg vasker hår. Den påføres via en pipette efter hårvask og masseres ind i hovedbunden. Produktet skal ikke vaskes ud – hvilket er perfekt når man har travlt og en lille bebs der venter på en.

Glæder mig til at se om dette virker. Den kan selvsagt bruges af alle, ikke kun nybagte mødre. Jeg reder først mit hår igennem og påfører derefter produktet i baner fra front til nakke, hvor efter jeg masserer hovedbundet et lille minut. Produktet føles let kølende på hovedbunden, så nu får vi bare vente og se om det virker.. 🙂

Leave a Reply