Kan kosttilskud give flottere hud?

Indlægget er sponsoreret

Fra tid til anden, er jeg god til at tage kosttilskud. Så glemmer jeg det i perioder og så er der tider, hvor jeg tænker det måske er bedre at spise sig til vitaminer, end at indtage dem i frysetørret, hård form.

MEN, nu hvor jeg er mor til to, får jeg  hverken spist særligt sundt eller varieret nok. Jeg prøver at få nok mad i mig ind i mellem slagene så jeg undgår at gå sukkerkold, og jeg er lykkelig, hvis jeg får lov til at spise min aftensmad færdig, inden den er kold.

Af den grund, er jeg er begyndt at tage multivitaminer og fiskeolie, OG som noget relativt nyt, er jeg også startet med at tage Collagen Complex fra Infinite by Forever. Jeg bliver jo ikke yngre og jeg kan tydelig se en forskel på min hud, især omkring øjnene, efter at jeg fik Finn. Phu ha.. det er den barske realitet efter 7 måneders søvnløse nætter.

Collagen Complex fra Infinite by Forever indeholder hydrolyseret marint kollagen, et protein som udvindes fra fisk. Kollagendannelsen reduceres med alderen, noget som (desværre) også betyder at huden bliver mindre spændstig og slappere, og at fine linjer og rynker opstår. I kollagenkomplekset, er der også tilsat biotin, også kaldt vitamin B7 som bidrager til at at bevare normalt hud og hår.

Derudover, indeholder kosttilskuddet ceramider, cantaolupmelon og c-vitamin som reducerer træthed og er med til at understøtte den naturlige kollagendannelsen i huden, i tillæg til at det er et rigtigt godt antioxidant.

SÅ her er mange positive effekter at vente på, både for os der ikke er 20 år længere, men også for os, der ikke får 8 timers skønhedssøvn hver nat. Jeg har allerede taget kosttilskuddet i 1 måned, og jeg ved jo godt, at man ikke kan knipse med fingrene og få top tunet hud, men jeg syntes jeg gør noget godt for min hud, når jeg både plejer den indefra og udefra. Og når det er sagt, syntes jeg min hud har det OK, søvnmangel taget i betragtning. Jeg lover jer en update, om en måneds tid.

Collagen Complex fra Infinite by Forever, 427 kr. for 60 stk piller.

Kosttilskuddet kan købes separat eller som en del af det samlede Infinite by Forever hudplejekit, som også indeholder Cleanser, Serum og Moisturizer. Meget mere om det snart.

 

Leave a Reply