Kan vi stoppe tiden lidt?

Kan vi stoppe tiden lidt? Klassisk tanke fra mødre, som tit syntes tiden går så alt, alt for stærkt. Dem der har fulgt med på instagram, ved at vi aldrig kom af sted på vores planlagte ferie i mandags. Sølve fik skoldkopper og det betyder flyveforbud. Heldigvis har vi god forsikring og har lige fået at vide, vi får det hele refunderet. Så skal vi bare have Finn over skoldkopperne også (hvis han får dem?), inden vi booker ny ferie.

Det er altid surt at måtte droppe noget man havde glædet sig til, men for at være ærlig, var jeg helt OK med det. Jeg vil da 100 gange hellere på ferie, når alle er raske og kan få det maksimale ud af ferien. Og det kommer. Det ved jeg.

Og så fik vi en hel uge sammen, selv om det var med sygdom. Sølve var i stort set god form og til tider kunne man da godt mærke, at han savnede sine legekammerater i børnehaven og var lidt udfordrende (og fuld af spillopper) at have gående hjemme og indenfor hele tiden. Men jeg må sige, jeg virkelig også har nydt at holde lidt fri sammen med hele banden. Vi tog til svigermor på Fyn, siden vi alligevel havde skoldkopper og ingen jobs booket, og så skete der også lidt for Sølve, som selvfølelig var kede af, at vi ikke kom afsted til Gran Canaria.

Jeg elsker dem så højt så højt, mine to drenge. En kærlighed der bare vokser. Sølve 4 år og Finn 11 måneder… De er små i så kort tid og det tænker jeg virkelig meget over for tiden… Jeg knuselsker dem og vil prøve at nyde det, huske på de små fine øjeblikke, sjove kommentarer og være sammen med dem så meget jeg overhovedet kan. Lige pludselig er det store..

Rigtig god weekend

4 Responses to “Kan vi stoppe tiden lidt?”

 1. Tina

  Det er altid surt at må opgive noget man har glædet sig til, som så desværre alligevel nogen gange sker!
  I har to dejlige børn og ja de bliver så hurtigt store, så det er om at nyde hvert stadie de er i.
  Nyd weekenden og hinanden:-)

  Reply
  • Sara

   Krydser også fingre for ny ferie snart! Skal lige holde øje med lillebror og prikker først… Og du kan tro jeg nyder dem! Det var skønt at have en uges ferie med dem begge. KH Sara

   Reply
 2. Jeanne Corinth

  Ja tiden går så hurtigt.
  Fra en mor til 2tøser på 26 og 23 år. Hvor er alle årene bliver af?

  Reply
  • Sara

   Så vildt jo! Og man føler bare ikke selv man bliver en dag ældre – kun hvis man kigger sig i spejlet 😉

   Reply

Leave a Reply