The Key To My Beauty Sleep

I’m back home in Copenhagen, after a nearly 3 week vacation travelling around Skandinavia visiting family and friends. It will be nice sleeping in my own bed tonight, even though I’ve slept in very exclusive beds during my trip, like Hästens that they have at this hotel in the north of Denmark.

I love travelling, but I am absolutely adicted to having a nice pillow. It’s the key to my beauty sleep and I simply can’t sleep if the pillow is to thick. My neck hurts instantly and my sleep restlessly the whole night.  I definitely prefer a nearly flat pillow and this year I braught my own pillow from home. Definitely a hit and no problem when travelling by car – but a thing I definitely will consider on longer travels as well.

DANSK: SÅ er vi vel tilbage i København efter næsten 3 ugers ferie. Jeg føler altid at ferien er meget længere end den i virkeligheden er, men måske er det fordi jeg nærmest arbejder konstant resten af året. :): Det bliver dejligt at sove i sin egen seng i nat, efter at have været på farten hos familie og venner rundt om i Skandinavien de sidste par uger. Blandt andet har jeg sovet ret godt i Hästensdet her hotel

MEN uanset hvilken seng man sover i, er det ingenting som slår ens egen hovedpude. Jeg er afhængig af min og kan slet ikke klare puder der er for fyldige eller høje. Min pude skal være af dun og være næsten helt flad. Jeg får ondt i nakken og sover uroligt, hvis puden ikke har den rigtige højde, derfor tog jeg min egen pude med på ferien i år. Sikke et hit! Og fantastisk dejligt!
Det er jo ret nemt, når man rejser rundt i bil, men jeg vil virkelig også overveje at ofre den plads i min kuffert, næste gang jeg skal ud og rejse langt.

One Response to “The Key To My Beauty Sleep”

  1. red alma

    World’s Best Mini Polka Dot Feather Soft Microfiber Neck Pillow, Pink
    http://the-specialoffers.com/NeckPillow.html

    Reply

Leave a Reply