Klar til Comeback

Den 3.april starter min baby Finn i vuggestue. Han skal starte i samme instutition som sin storebror hvor vi var til før-samtale i dag, og jeg føler både Finn og jeg er klar til det. Jeg sagde jo nej tak til den første plads vi fik tilbudt, tilbage i 1.februar og jeg har været så glad for, at jeg ventet de to måneder. Finn lærte i mellemtiden at gå, blive 1 år og vi er over den værste vinter/snot/sygdomsperiode. Ikke fordi jeg tror vi slipper for opstarts sygdom, men det er bare lidt nemmere at starte, når foråret er på vej, solen skinner mere og fuglene synger.

Det betyder også, at mama her skal spænde musklerne og for alvor tilbage på arbejdsmarkedet.

Jeg er spændt, lidt nervøs og bekymret, men det er vidst meget normalt.

Forhåbentlig kommer indlæggene her på bloggen også til at komme lidt hyppigere, nu hvor jeg får frigivet lidt mere tid. Glæder mig til det og håber I hænger med..

2 Responses to “Klar til Comeback”

  1. HeLene

    Hvor er du fin, og det skal nok gå alt sammen! Foråret er vel en god tid at starte som du skriver! Ønsker dig det bedste og hænger med herinde og mest på IG.

    Reply
  2. Line

    Mange gange held og lykke med vuggestuestart! Og hvor jeg dog glæder mig til at følge mere med her på bloggen, da jeg nyder hvert eneste indlæg, du skriver, søde, seje Sara 🙂

    Reply

Leave a Reply