Kom Med til Makeup kursus med mig

Holder du ikke et makeup kursus? Det spørgsmålet er jeg blevet stillet mange gange, og nu kan jeg endelig sige; JO jeg gør!

Og jeg glæder mig MEGA meget til at se så mange af jer som muligt på de to hold jeg har arrangeret i København 16. og 17.november, i første omgang.

ALLE kan være med – dette er et kursus for almindelige damer og piger, og ikke professionelle makeup artister.  Du behøves ikke have masser af grundlæggende erfaring eller færdigheder med at lægge makeup. På mit kursus lærer du at lægge den slags makeup, jeg selv bedst kan lide, nemlig en lækker og naturlig hverdags makeup, der stråler af glød og sundhed.

Vi skal også kigge lidt på festmakeup, og hvordan vi kan twiste vores hverdagsmakeup om til at blive festens midpunkt, med et par enkle tricks.

For mig handler makeup om at lege og have det sjovt, men også at lave noget der er flot og lækkert. Og det skal ikke tage 1 time at blive festklar, for hvem har i virkeligheden så meget tid, når mailboxen er rødglødende eller ungerne skriger på aftensmad. 🙂

Jeg håber at se så mange af jer som muligt oppe i de lækre lokaler hos Sine Ginsborg Makeup Skole, midt i København.. Jeg har plads til 12 personer på hvert kursus og har lagt begge kurser i forbindelse med en weekend, som jeg håber passer så mange af jer som muligt.

Skriv endelig, hvis I har spørgsmål, så skal jeg svare så godt jeg kan. Tilmeldelse sker via min email og er bekræftet når betaling er gennemført.

Og husk nu, at du nu har chancen til at få opdateret din makeuppung med ALT du har brug for, med mine håndplukkede yndlingsprodukter fra mine yndlingsmærker Sephora, Tromborg, MAC, Natasha Denona, Marc Jacobs, Zoeva, Nature Source

2 Responses to “Kom Med til Makeup kursus med mig”

 1. Karoline skov

  Har du stadig en ledig plads på holdet imorgen? 🙂 Glæder mig til at hører fra dig.
  Hilsen Karoline

  Reply
 2. Karoline skov

  Har du stadig en ledig plads på holdet imorgen? 🙂 Glæder mig til at hører fra dig.
  Hilsen Karoline

  Reply

Leave a Reply