Kultmærket By Terry Nu I Danmark

I dag var jeg til lancering af By Terry i Danmark, på hotel D’angleterre. Fint skulle det være, da kvinden bag mærket Terry du Gunzburg også var til stedet og fortalte om hvordan hun har skabt dette hypede luksus makeup og hudplejemærke, hvor rose er hovedingrediensen.

Terry startede som makeup artist og blev hurtigt kreativ makeup artist for YSL. Det var hende der skabte Touche Éclat tilbage i 1985 – det ikoniske produkt, hun hverken vil kalde en concealer eller en highlighter, men et produkt, hvor ideen var at skabe et produkt der fjerner skyggerne i ansigtet.

Da Yves Saint Laurent trak sig tilbage i 1991, gjorde hun det samme for at starte sin egen makeuplinje. Yves Saint Laurent støttede op om hendes projekt økonomisk, hvilket ret godt viser hvor godt deres forhold var.

I dag laver By Terry både hudpleje og makeup, der forhandles eksklusivt i Sephora i Danmark. Et mærke der har skabt masser af ikoniske kultprodukter, der absolut er værd at tjekke ud;

skaermbillede-2016-11-10-kl-17-18-26

Baume de Rose, 185 kr.
Læbepomade, der også kan bruges til neglebånd. Fås også i “lipgloss” emballage, som er nemmere og mere hygiejnisk at have med i tasken.

skaermbillede-2016-11-10-kl-17-23-47

Light-Expert Click Brush Illuminating Foundation Brush, 380 kr.
Foundation til hele ansigtet, baseret på ideen bag Touche Éclat. En let, men opbyggende foundation der bringer glød og liv til ansigtet i den perfekte balance mellem rosa og fersken. Produktet klikkes ud i den lille kabuki børste og jævnes ud på huden.

skaermbillede-2016-11-10-kl-17-27-45

Hyaluronic Hydra Powder, 336 kr.
Et helt unikt, nærmest vægtløst pudder der føles silkeblødt på huden og bare forsvinder. Baseret på råmateriale til hyluronsyre, der er en kendt fugtmagnet i hudpleje. De mikroskopiske partikler går ind og fikserer makeuppen og plumper huden.

 

3 Responses to “Kultmærket By Terry Nu I Danmark”

 1. HeLene

  Det der pudder ser virkelig interessant ud, det kommer på min ønskeseddel. Jeg ville også hilse at jeg nu også set dig tippe produkter i alt for damerne, du cool girl!!
  Forresten har du set denne artikel med tip til skråvægge?
  http://boligmagasinet.dk/inspiration/saadan-indretter-du-med-skraavaegge
  Tænkte på dig når jeg så den, Håber det kunne være noget inspiration til dig.

  Reply
 2. Tanja

  Hej Sara. Leder efter en ny foundation lige nu. Den fra by Terry ser interessant ud. Jeg leder efter en relativ let dækning men med masser af fugt og masser af glød men som alligevel kan bygges op så den kan dække det hvor jeg desværre lige pludselig har brug for det nu her hvor der er blevet koldt. Ved hagen som er rød og irriteret og lidt på kinderne. Har også tænkt på youngblood eller den der cushion makeup fra Dior, dreamskin. Kender du nogle af dem og hvad vil du anbefale. Kh. Tanja

  Reply
  • Sara

   Hej Tanja, JEg er super tilfreds med den fra By Terry, som føles fantastisk på huden. JEg er selv tør, men har lidt rødmen i huden, som du også nævner – det vil jeg hellere dække yderligere med en concealer fremfor at vælge en mere dækkende foundation. Youngbloods mineralpudder dækker ret meget og har en mere tør tekstur. Men kig endelig på min bud om 5 vinter foundations http://youblush.com/5-vinter-foundations/ KH Sara

   Reply

Leave a Reply