A Little Shade In The Sun

Uanset hvor meget solcreme du putter på, er det altid dejligt med lidt skygge (spørg du mig) Jeg bruger meget hat og kasket om sommeren, da pigmentpletter popper frem, uanset hvor høj solfaktoren er og hatte både beskytter hovedbund og evt hovedpine, som for meget sol måtte forsage. Blot et lille søndagstip herfra, herved givet videre.

Dejlig solskinsdag og husk solcremen!

2 Responses to “A Little Shade In The Sun”

 1. carina

  Hvor ser du vidunderlig sommersmuk ud!

  Reply
 2. Helle Rick

  Dejligt billeded og hatten klær dig.
  Jeg bruger også kasketter om sommeren. Spiller golf og 4-5 timer med bagende sol direkte ned i hovedbunden kan godt svie lidt. Jeg kæmper også med plamager af pigmentpletter og jeg skal bare sig ordet sol, så springer de frem i store flokke. Jeg har opgivet at bekæmpe dem. Har ikke fundet noget der for dem til at forsvinde trods rigtig mange gode råd og anbefalinger fra forskellige. Jeg har sluttet frem og inviteret dem ‘indenfor’ 😀

  Reply

Leave a Reply