Makeup Brushes On My Wishlist

charlotte-tilbury-makeup-bag-makeuppung-youblushAt investere i gode pensler kan jeg skriver under på, er en rigtig god ide. De er dyre, ja. Men gode pensler giver et SÅ meget bedre makeup resultat og hvis du passer godt på dem, holder de i årevis.

Jeg har stadig mange af mine pensler fra MAC jeg købte tilbage i 2002 og de er stadig lige gode!

Jeg har pensler fra MAC, Nars, Giorgio Armani, Revlon og L’Oréal Paris, men det er ved at være lang tid siden jeg investerede i nye pensler og nu har jeg virkelig lyst til at slå til på dette brush set fra Charlotte Tilbury. Jeg har hverken prøvet dem eller set dem i virkeligheden, men jeg er stor fan af hendes arbejde som makeup artist og har fuld tiltro til dem, da jeg elsker hendes øvrige makeuplinje.
Og hvor sød er ikke makeup tasken der følger med også? Hele sættet kan købes for ca. 2.350 kr. her.

TIP TIL DIN MAKUEP PENSLER:

Jeg renser som regel altid mine makeuppensler med opvaskesæbe. Det opløser makeup, fedt og snavs og gør dem rene.

Jeg blødgør altid penslen med vand først, før jeg dypper spidsen i sæben og kører pensler rundt i min hånd under rindende vand.

Er du rigtig sød, kan du give dine pensler lidt conditioner bagefter, for at gøre den bløde og lækre.

Lad altid penslerne tørre liggende på et viskestykke eller køkkenrulle, så vand ikke opløser limen hvor hårene sidder fast eller at skaftet bliver vandskadet.

Skal det gå rigtigt stærkt, renser jeg dem med rensebenzin. Det er hård kost, men det er desinficerende og penslerne tørrer umiddelbart. Jeg dypper spidsen af penslen i en kop med rensebenzin og kører derefter penselhårene frem og tilbage på et stykke køkkenrulle, til penslen er ren.

 

2 Responses to “Makeup Brushes On My Wishlist”

  1. Natascha Ernst

    De ser godt nok lækre ud! Vil du ikke måske lave et indlæg om hvilke makeupbørster der er musthave? Altså de forskellige typer?

    Reply

Leave a Reply