Makeup For Lala Berlin

backstage-makeup-lips-dewy-skin-lalaberlin-youblush backstage-makeup-lips-dewy-skin-lalaberlin-youblushbackstage-makeup-lips-dewy-skin-lalaberlin-youblush backstage-makeup-lips-dewy-skin-lalaberlin-youblush

SÅ var man tilbage fra ferie! Direkte ind på Rådhuset i dag, for at lave det første show til Copenhagen Fashion Week Spring Summer 2016 – altså det tøj, de tendenser og de makeuplooks, vi kommer til at se næste forår.
Lala Berlin var først ud for min del og Jeg var på Team L’Oréal Paris Danmark under ledelse af Anne Staunsager, som kreerede det smukke look med skrigpink læber – den smukke neon pink og matte læbestift, Color Riche Matte nr. 131 Mistinguette.

Huden var smuk og fejlfri, og alle modeller fik duppet et mix af highlighteren Lumi Magic Primer og olien Nutri Gold Extraordinary Face Oil på kindben, næseryg, hage og pande, for at få et sexet, lidt svedigt og varmt look.

Kan I lide det?

I morgen skal jeg lave makeup for Ganni’s show. Det ligger ret sent, så der kommer nok først billeder op fredag morgen.

 

3 Responses to “Makeup For Lala Berlin”

 1. S

  Wow det er smukt! Elsker kombinationen af “lyse” öjne og markante läber. Er det også Lumi-highlighteren der er brugt i öjenkrogen?

  Reply
 2. Sima

  Smukt! Modellerne har også en fin kulør, er de blevet spraytannet?

  Reply
  • Sara

   Tusinde tak! Nej, de har bare fået bronzer i kinderne.. de har en god kulør efter sommeren 🙂

   Reply

Leave a Reply