Makeuptrend 2017: Blushen er tilbage

Blush i den tunge og markerede ende fra Kenzo. Men næsten poetisk smukt. Vælg den kraftige rød/pink cremeblush Matte Multiple, Siam fra Nars og dup den på med fingrene. 

Jeg har altid været en blush pige! Hvordan har I det med blush? Det vil jeg meget gerne høre lidt mere om. Er det noget i bruger? Dropper I det helt? eller bruger i solpudder eller contour i stedet? Hvad er jeres favoritfarve? So many questions.

Men ifølge den internationale catwalk er blushen tilbage i modebilledet for 2017. I kan måske også huske jeg lavet en lille video med Marc Jacobs nye og superfine blush i efteråret? Her viser jeg lidt forskellige blush teknikker.

Blush i den sarte ende hvor blushen går fra hen over øjelåget og ud på kindbenet. Vælg en mat, helt sart nuance til dette look fra Adam Selman, fx Mauvelous 003 fra Revlon

Hos Chanel så man igen makeupartisterne lege med blushen, lagt på klassisk vis op langs kindbenet, men også som en lille detalje i tindingen. Vælg Chanels Coco Code BLush Harmony fra deres forårskollektion, hvor farverne tilsammen giver det perfekte miks mellem varme og kolde nuancer.

 

9 Responses to “Makeuptrend 2017: Blushen er tilbage”

 1. HeleneR

  Jeg har lidt karsprængninger på kinderne og kæmper derfor med rødme i forvejen, derfor synes jeg det er svært med blush, men jeg bruger tromborgs vintage til lige at markere let

  Reply
 2. Sofie

  Jeg ELSKER det! Hvis jeg kunne måtte vælge et produkt at tage på, ville det være Blush ? Jeg bliver også super inspireret af dine billeder, både af dig selv og billeder som i dette indlæg!

  Reply
 3. Nan

  Det er prikken over i’et når man skal se frisk ud. Helt bestemt et produkt i min top 3?

  Reply
 4. Anne

  Bruger altid creme blush. Synes jeg ser meget friskere ud med lidt rødt på kinderne.

  Reply
 5. HeLene

  Blush er et must!

  Reply

Leave a Reply